olimpsport.ro PĂRERI forumuri Magazin Olimp Sport Nutrition Romania suplimente de calitate la prețuri bune

Pe forumuri părerile despre Olimp Sport Nutrition Romania, magazin online olimpsport.ro, sunt pozitive, clienții apreciind în comentariile și recenziile lor serviciile, calitatea suplimentelor nutritive și prețurile competitive.

Ce este Olimp Sport Nutrition România

Olimp Sport Nutrition este unul din cei mai mari producatori Europeni de suplimente nutritive.

Produsele Olimp Sport Nutrition se produc intr-o fabrica de ultima generatie si este unul din putinele brand-uri care au si linie proprie de productie, acest lucru dovedind investitiile facute pentru asigurarea calitatii si sigurantei la cel mai inalt nivel.

Olimp Laboratories este o firma Poloneza de productie a produselor farmaceutice, care a aparut pe piata in 1990. 
suplimente olimp sport nutrition romania pareri forum.


Compania Olimp Sport Nutrition opereaza ca parte a grupului de companii Nutrifarm si Olimp Laboratories GmbH.

In anul 2015, firma a investit 73 milioane de euro intr-un centru de cercetare si dezvoltare, cel mai inovativ centru de acest gen in Europa in momentul de fata.

Produsele Olimp Sport Nutrition sunt distribuite in Romania prin 7Distribution (www.7Distribution.ro) si pot fi gasite in retelele WorldClass , Mega Image , Auchan si pe magazinele online FitGuru.ro , WShop.RO , Megaproteine.ro , Emag.ro , dar și pe magazinul online propriu: www.olimpsport.ro

Promotiile prezente pe site-ul www.olimpsport.ro sunt valabile in limita stocului intern disponibil asa ca compania iși rezervă dreptul de a anula anumite comenzi.

Anulare comenzi OlimpSport.ro: pot exista erori in afisarea pretului pe site si astfel dorind sa nu aveti surprize neplacute, va comunicam ca orice comanda NU se considera comanda ferma de catre OlimpSport.ro decat dupa confirmarea interna a stocului si confirmarea trimiterii coletului catre dvs.

In caz de orice problema OlimpSport.ro poate anula comanda dvs si in caz ca ati achitat deja prin card, se va returna imediat si suma achitata
MAI POTI CITI