GEORGE SOARE biografie, wiki de hairstylist, proprietarul TRIBUTE SALON din BUCURESTI

Cine este GEORGE SOARE, care este biografia stilistului cu o iubită clientelă sofisticată și care vine să facă  show la Chefi la Cutie 2020?

GEORGE SOARE este un bărbat căruia ii place sa isi tina promisiunile el este cel care a marcat o premiera pe piața saloanelor de coafura din ROMANIA.

GEORGE SOARE de profesie HAIRSTYLIST, proprietarul salonului TRIBUTE by GEORGE SOARE situat in BUCUREȘTI strada LONDRA 36.

GEORGE SOARE si-a castigat reputatia de a fi OMUL TRANSFORMĂRILOR un hairstylist iubit de cliente si angajați.

Salonul TRIBUTE by GEORGE SOARE este îndrăgit deopotriva de vedete dar si de femei care iubesc sa aibă un look de DOAMNA ADEVĂRATĂ.

La salonul TRIBUTE a lui GEORGE SOARE clientele se simt răsfățate. Decorul salonului este unul minimalist. Regulile de igiena erau sfinte de la deschiderea salonului o garanție  ca mergi intr-un salon SAFE.
wiki george soare si iubita lui clientela sofisticata

Iar acum de când cu pandemia GEORGE SOARE asigura clientelor si clienților dezinfectante iar programările sunt garanția ca se respecta regulile de distanțare.

GEORGE SOARE  a reușit sa adune in jurul sau o echipa de profesioniști cu ani de experiență.  Acești profesioniști alături de DOMNUL SEF, GEORGE SOARE asigura clientelor tunsori  speciale, coafuri superbe adaptate ocaziilor.

 STIL, VOLUM , COLORMETRIE toate secretele unei coafuri  cu stil sunt cunoscute de  cei care lucreaza la SALONUL TRIBUTE by GEORGE SOARE.

Tratamente cosmetice   masaj, tunsori, coafuri, culori speciale , tratamente ale parului, servicii de manichiura-pedichiura toate la SUPERLATIV.

Un salon din care toate doamnele si domnisoarele pleaca cu un zambet pe buze fericite.

Cum a ajuns GEORGE SOARE unul dintre cei mai apreciati HAIR-STYLISTI  renumiti din ROMANIA? Cum a ajuns sa fie proprietarul unui salon de coafura care se buucra de aprecierea clienetelor din 2012 incoace ?

GEORGE SOARE a deprins tainele meseriei in FRANTA. A avut onoarea de a fi ASISTENTUL  BARBAREI WUILLOT fost director artistic in cadrul HAUTE COIFFURE FRANCAISE.

Sase ani a lucrat alături de BARBARA WUILLOT. A parcurs cu grija treptele meseriei si este printre putinii care știu sa explice  clienților ca un hairstylist nu se naște peste noapte.

Un coiffeur trebuie sa parcurgă niște stagii de pregătire. O alta treaptă la nivelul acestei meserii este HAIR SYLISTUL.

Cel care modelează parul este un coiffeur. HAIRSTYLISTUL este  cel care prin pregatire a ajuns sa fie capabil SA SCHIMBE cu totul IMAGINEA CLIENTULUI.

Iar GEORGE a parcurs  la revenirea acasa  un stagiu de pregătire de sase luni supraveghere si testare pentru a putea primi aprobarea finala a apartenenței la la HAUTE COIFFURE FRANCAISE.

SALONUL TRIBUTE by GEORGE SOARE este PRIMUL SALON din Romania AMBASADOR L OREAL.

GEORGE SOARE lucrează in meseria  de hairstylist de 30 de ani. GEORGE a avut ocazia de a călători de a învăța de a cunoaște oameni de a lega prietenii.

Se mândrește cu meseria sa care aduce bucurie. GEORGE este un hairstylist  cu gusturi fine.  Ascuta muzica celor de la DIE ANTERWOORD.

I-ar placea sa cânte la chitara este un instrument care ii place. Si sa nu va mire dar iubește si arta îndeosebi pictura.

Ii plac lucrările lui  GUSTAV KLIMT in special tabloul numit "SĂRUTUL".

GEORGE SOARE iubește SPANIA si dacă l-ai întreba unde ii place sa se cazeze când ajunge in SPANIA ti-ar răspunde ca hotelul preferat este W din BARCELONA.

GEORGE este OMUL DIMINEȚILOR  se trezește bine dispus dornic sa simtă mirosul acela inconfundabil al cafelei. După un ESPRESSO sau un IRISH COFFEE ziua poate începe.

Desi nu s-ar zice  GEORGE se declara un gurmand. Si nu ai cum sa devii gurmnad daac nu stii sa faci mâncare si sa te bucuri de ea.

Este si motivul pentru care hairstylist-ul celebru GEORGE SOARE vine la CHEFI LA CUTITE. Cine stie poate GEORGE va găti mâncarea lui preferata  CHICKEN TIKKI MASALA.

Cum sa stai in FRANTA fara sa vizitezi muzee? MUZEUL LUVRU i-a rămas in suflet lui GEORGE.

Ca un adevarat gentleman GEORGE iubește sa dăruiască flori. Floarea lui preferata este IASOMIA.

Când vrea sa  se răsfețe mănâncă eclere desertul preferat . Este un barbat cu simt al umorului iubește filmele. Replica lui preferat este din filmul BD LA MUNTE si LA MARE- " CINE VA RECOMANDA?|

Evident ca la salon GEORGE nu pune întrebarea asta clientelor sale. MOTTO-ul in viata "CARPE DIEM".

Si chiar asa trăiește GEORGE cu soare în suflet si bucurie fiecare moment. Conduce un BMW are I-POD dar ii plac instrumentele de scris stilul este preferatul.

Filmul preferat este "ONE MILLION DOLLAR BABY". iar ca personaj de film o apreciază pe GIA regretat superba GIA.

Locul preferat veți fi uimiți este  COLA BEA din INDIA. Omul care îl motivează și il inspira este regretatul STEVE JOBS.

Dintre toate cărțile citite preferata este romanul lui EMILY BRONTE-MÂNDRIE SI PREJUDECATA.

Când trăiește in FRANTA nu ai cum sa nu devii sensibil la frumusețea lucrurilor la gusturi , mirosuri bucătăria franceza cu  prăjituri, croissante felurite plăcinte si pâinea, vestita pâine franceza.

george soare contact salon buucuresti
Lui GEORGE ii place magazinul ABERCROMBIE din FRANTA de pe CHAMPS ELYSSES.

GEORGE  iubește sa se îmbrace elegant si ii plac hainele realizate de MIRCEA BĂRBULESCU.

Ca principiu de business GEORGE SOARE pune preț pe CALITATE. Așteptăm sa il vedem la CHEFI LA CUTITE pe carismaticul GEORGE SOARE.

UN HAIRSTYLIST care isi respecta CLIENȚII si isi trăiește viata  cu bucuria celui care a muncit din greu pentru a ajunge la un NIVEL SUPERIOR.

In viata si in profesie. Zâmbește precum soarele si SOARE este NUMELE lui.
MAI POTI CITI