DJ VALI BĂRBULESCU biografie, vârstă, înălțime, iubită, poze Instagram oficial

Vezi care este biografia DJ VALI BĂRBULESCU (zodia Fecioară) și află care este înălțimea luii reală și data nașterii. Câți ani are DJ VALI BĂRBULESCU și care este anul nașterii. Wiki cine este si care sunt cele mai interesante poze cu DJ VALI BĂRBULESCU de pe pagina lui de Instagram @valibarbulescu

DJ VALI BĂRBULESCU a acceptat sa realizeze online show-ul FERMA IN PLUS.

"SUNT CONVINS ca in 2020 conținutul online este la fel de important la fel cu celebrul ON AIR.

Abia aștept sa spun romanilor ceea ce nu vad la televizor ceea ce nu vorbesc cu vecinii de pe palier despre cel mai tare show FERMA- ORĂȘENI VS SĂTENI.

dj vali barbulescu biografie varsta iubita

In plus vom discuta despre interacțiune despre cele mai importante momente din show-ul FERMA. Cu invitați si cu voi publicul cei care formează de atâtea editii "COMUNITATEA FERMA".

VALI BĂRBULESCU s-a născut la CONSTANTA la 15 septembrie 1976.

La 15 ani a început sa lucreze la radio si a avut ocazia de a lucra la RADIO SKY CONSTANTA cu faimosul ANDREI GHEORGHE cel care a format minți si destine.

Pasionat de muzica VALI BARBULESCU a inceput sa pună muzica mai inatai la celebrele platane SL 1200 MK II. A făcut sacrificii pentru a putea sa isi cumpere aparatura necesara si-a vândut mașina.

La vârsta de 16 ani obținuse rezidenta in cluburile cele mai tari HIPPODROME, GRAFFITI si CHROME. Termina liceul si apoi ca multi constănțeni din presa ia drumul capitalei.

Muzica e principala pasiune in continuare. Drumul din radio început la ȘCOALA De PASIONAȚI condusa de ANDREI GHEORGHE continua cu alte radiouri.

La CONSTANTA dupa perioada RADIO SKY petrece un timp si la alt radio constănțean UNI PLUS.

LA București a lucrat la RADIO CONTACT, RADIO 21, RADIO PRO FM, KISS FM si ultimul VIBE FM.

Urmeaza perioada de MTV apoi trece si pe la TVR1, PRIMA TV isi face ucenicia si in emisiuni de televiziune.

In 2010 la premiile RMA primește premiul de BEST DJ.

Isi păstrează acest titlu doi ani de zile. Începe si activitaea de MC si prezinta evenimente in tara.

Iubitor de arta începe sa fie pasionat de fotografie si incepe sa lucreze ca fashion photograph. O perioada tumultoasa in care cunoaște oameni si intra într-o lume plina de adrenalina.

VALI BARBULESCU isi va realiza visul cand infiinteaza propriul label sub denumirea de VALIO RECORDS. Era in 2004.

Ajunge pe aceesi scena si colaborează cu nume mari precum : JAMES ZABIELA, ATB, ROGER SANCHEZ, DAVID MORALES.

Pe cat de ocupat profesional a fost VALI si-a gasit mereu timp pentru femeile frumoase.

S-a iubit cu JOJO aka CATALINA GRAMA apoi a avut o relatie de cinci ani cu ex prezentatoarea de la B1 TV frumoasa IRENE PARVU al cărui tata era un important OM in lumea afacerilor.

Dupa o relație de cinci ani cu IRENE , VALI s-a căsătorit dar casnicoa nu a durat mai mult de un an. Multi au fost cei care cârcoteau pe la colțuri ca VALI s-a folosit de IRENE pentru a putea promova .

Dupa IRENE o dulceață de femeie a urmat o poveste de dragoste cu DELIA FLOREA " bebelusa" de la CRONICA CARCOTASILOR".

S-a despărțit si de DELIA FLOREA si a urmat apoi povestea de dragoste cu multe suișuri si coborâșuri cu ex modelul DELIA TUDOSE.

Dupa o relație cu nabadai VALI s-a logodit cu DELIA in NOAPTEA ANULUI NOU in 2010. O cerere frumoasa la POARTA BRANDENBURF-ului in GERMANIA.

Programaseră nunta dar s-au certat si s-au despărțit. VALI pleacă in CANADA intr-un turneu al cluburilor pentru a uita de DELIA si pentru a se refugia in bratele unei foste iubite stabilite in CANADA.

Dupa participarea la FERMA in calitate de participant VALI a iesit in evidenta prin aproprierea cam suspecta cu o colega devenita apoi celebra OTINIELA SANDU.

Si daca asta nu era îndeajuns de deranjant pentru DELIA cu care intre timp s-a impacat VALI a 'scapat porumbelul " atunci când i-a mărturisit OTNIELEI ca a avut o relație timp de un an de zile cu LILI SANDU.

DELIA a spus ca nu e geloasa dar nici bine nu i-a picat. Dupa alte cereri in căsătorie nunta tot așteaptă . Posibil ca VALI sa fie in continuare cu frumoasa ieșeancă posibil sa aibă alta iubita.

VALI BARBULESCU este DJ de muzica house si techno, minimal, fotograf profesionist de moda, realizator de emisiuni de radio si televiziune.

Pasionat de călătorii, gadget-uri, femei frumoase face lucruri neașteptate când e vorba de fizicul sau. Si-a făcut o imagine de " dur" cel putin in aparenta prin tatuaje si piercing.

A enervat destulă lume cu cerceii sai speciali purtați cu mandrie. Ba chiar si-a marit si lobii urechilor pentru a purta cercei.

Ieri 7 septembrie 2020 cu o zi in avans de începerea showului FERMA- ORĂȘENI VS SĂTENI, VALI BARBULESCU a vorbit cu MIHAELA RADULESCU despre show si concurenti.

Din 8 septembrie 2020 in fiecare zi marti , miercuri, joi dupa show-ul propriu-zis va asteapta VALI BARBULESCU la FERMA-IN PLUS intr-o discuție interactiva cu publicul si invitați.

VALI BARBULESCU a revenit in televiziune.
MAI POTI CITI