Câștigători concurs condimente Cosmin 2020 Dacia Duster Prestige. Câștigă pe www.condimentecosmin.ro și tablete Samsung Galaxy Tab S6

Potrivit regulamentului câștigătorii premiilor concursului condimente „Cosmin, pune gust si ceva in plus” Dacia Duster Prestige 2020 vor fi contactați telefonic de către Agenție, in vederea anunțării lor, in maxim 5 zile lucrătoare de la data desemnării lor ca si câștigători.

Anunțarea câștigătorilor concursului condimente Cosmin 2020 si a premiilor câștigate se va realiza prin publicare pe www.condimentecosmin.ro într-o secțiune special dedicata acestei promoții, in termen de 15 zile lucrătoare de la data validării acestora.

Premiile zilnice, săptămânale si lunare constând în tablete Samsung S6, Slow Cooker Crock-Pot sau Grill Electric Tefal Opti Grill și 2 x pachete de condimente Cosmin și mănușă de bucătărie vor fi expediate câștigătorilor la adresele indicate de către aceștia în procesul de validare, pe cheltuiala Organizatorului, prin curier privat, ulterior încheierii procesului de validare a Câștigătorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucrătoare de la data publicării câștigătorilor pe www.condimentecosmin.ro
regulament castigatori concurs condimente cosmin 2020 dacia duster

Câștigătorul Marelui Premiu, constând într-un Autoturism Dacia Duster PRESTIGE prezentului concurs cu premii condimente Cosmin, va fi invitat, numai după ce vor fi validat conform etapelor de validare descrise în Regulament.

Respectiv identificați pe baza actului de identitate, sa se prezinte la data si locul indicat de reprezentanții MEDIAPOST HIT MAIL in vederea întâlnirii cu reprezentanții FUCHS CONDIMENTE RO pentru înmânarea premiului si îndeplinirea formalităților privind dobândirea proprietății asupra autoturismului.

Cum participi la concursul condimente Cosmin 2020 Dacia Duster

Cumpără orice produs Cosmin participant la promoția cu premii.

Înscrie data și numărul bonului fiscal online pe www.condimentecosmin.ro sau prin SMS la 1822 (SMS disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă, tarif maxim 0,05 EUR +TVA).

Păstrează bonul fiscal, care conține cel puțin un produs participant, pentru validare.

Ce premii câștigi la concursul condimente Cosmin 2020 Dacia Duster

♦ Premii Zilnice - 206 x Cutie cu gama de condimente Cosmin + mănușă de bucătărie

♦ Premii  Săptămânale - 15 x Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot

♦ Premii Săptămânale - 15 x Gratar electric Tefal Optigrill + Wafles GC716D12, 2000 W

♦ Premii Lunare - 16 x Tableta Samsung Galaxy Tab S6 Lite, Octa-Core, 10.4", 4GB RAM, 64GB, Wi-Fi,

♦ Marele Premiu - 1 x Autoturism Dacia Duster PRESTIGE 4x4

MAI POTI CITI