Calcul CIFRA DESTINULUI după nume. Cum se calculează numărul destinului și ce SEMNIFICAȚII are.

Cum se calculează numărul destinului. Cum calculezi CIFRA DESTINULUI și ce semnificații și interpretări are. Calcul cifra destinului după nume în funcție de ziua și anul nașterii.

Cum se calculează numărul destinului după nume


Vibrația numelui este reprezentată de suma tuturor numerelor din numele pe care îl purtați, sau de suma cifrelor vocalelor şi consoanelor.

Exemplu de calcul al cifrei destinului după nume

ANDREI DORINA

1 +5 +4+ 9+ 5+ 9+ 4+ 6 +9+ 9+ 1 = 62, 6+2=8

Numărul destinului în cazul acesta este 8

Cum să-ți calculezi cifra destinului în funcție de ziua și anul nașterii.


Fiecare cifră de destin vine cu forma sa proprie de manifestare și se află încriptată în datele nașterii.

Pentru a afla care este acea cifră, trebuie să aduni cifrele datei tale de naștere (luna, ziua și anul) până ce reduci totul la o singură cifră.

Așadar cifra destinului poate fi una dintre cele de la 1 la 9 dar există și trei excepții. În situația în care în cursul calcului cifrele adunate dau numerele 11, 22 sau 33, nu vei mai continua calculul căci acestea sunt numerele Maestru.

Cifra destinului este formată din suma redusă a tuturor cifrelor din data nașterii.
Cum se calculeaza numarul destinului dupa nume si data nasterii semnificatii
Exemplu de calcul al numărului destinului în funcție de data nașterii

17.09.1999

Se adună cele trei numere 17+9+1999 = 2025 = 9

9 este suma redusă a datei de 17 septembrie 1990 și reprezintă numărul destinului pentru această dată de naștere.

Numărul destinului ce semnificații și interpretări are


♦ Numărul destinului 1 ce semnificații are

Persoanele cu acest număr ar trebui sa se străduiască sa fie lideri. Ei trebuie sa fie cei care iau inițiativa si preluau controlul. Acești oameni sunt independenți si nu urmează automat mulțimea.

♦ Numărul destinului 2 ce semnificații are

Persoanele cu acest număr al destinului sunt jucători de echipa. Acestea sunt de obicei diplomati si au abilitați speciale pentru a crea armonie.

♦ Numărul destinului 3 ce semnificații are

Oamenii cu acest număr al destinului sunt un exemplu pentru alții. Sunt pozitivi si entuziaști. Ei stăpânesc arta de a aduce ce e mai bun in ceilalți.

♦ Numărul destinului 4 ce semnificații are

Persoanele cu destinul numărul patru sunt chemate sa mențină ordinea si securitatea. Este vorba despre organizarea si construirea a ceva care va dura mult timp. Acești oameni muncesc din greu.

♦ Numărul destinului 5 ce semnificații are


Acești oameni ar trebui sa aibă libertate. Destinul lor este sa exploreze, sa descopere lucruri noi si sa îmbrățișeze deschiși schimbarea.

♦ Numărul destinului 6 ce semnificații are

Oamenii cu acest număr al destinului sunt meniți sa iubească si sa aibă grija de cea mai familie si prieteni. Ei vad nevoile altora si fac ceva in privința lor.

♦ Numărul destinului 7 ce semnificații are

Este vorba despre a intra in profunzimea a ceea ce cercetați. Perfecțiunea este o alta virtute a numărului 7. Aceasta persoană trebuie sa găsească ințelepciune si sa împărtășească ințelepciunea cu ceilalți.

♦ Numărul destinului 8 ce semnificații are

Aceasta persoana cu acesta cifra a destinului ar trebui sa aibă succes in afaceri. Este vorba despre autoritate si putere. Acesta este un drum spre bogăția materiala adusa cu integritate.

♦ Numărul destinului 9 ce semnificații are


Oameni cu această cifră a destinului trebuie sa se adreseze cu generozitate lumii si sa lucreze pentru a se uni, vindeca sau ajuta in orice mod posibil. Aceasta este o iubire necondiționată care merge dincolo de familie.
MAI POTI CITI