Wiki DILETTA LEOTTA iubita ”secretă” a lui Zlatan Ibrahimovic vârstă, zodie, Instagram

Vezi care este biografia DILETTA LEOTTA și află care este înălțimea ei reală și data nașterii (August 16, 1991). Câți ani are DILETTA LEOTTA (zodia Leu) și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu JDILETTA LEOTTA le găsiți pe pagina ei de Instagram @dilettaleotta

Conform biografiei, Diletta Leotta s-a făcut remarcată ca prezentatoare Sky Sport, unde se ocupa de partidele din Serie B.

Sicilianca a absolvit Facultatea de Drept ”Luiss”, din Roma, în 2015, dar nu a profesat încă în domeniu. Nici nu are de gând, mai ales că are succes în televiziune.

Frumusețea lui Diletta Leotta a fost recunoscută la scară națională acum zece ani, când a câștigat titlul "Miss Elegant" la concursul de frumusețe Miss Italia. 
DILETTA LEOTTA  BIOGRAFIE VARSTA INALTIME IUBIT

Diletta Leott este foarte populară și în mediul online, având aproximativ 7 milioane de urmăritori pe contul  ei de Instagram.

Diletta Leotta s-a despărțit recent de boxerul Daniele Scardina (28 de ani) cu care a avut o relație de durată medie și multe voci au speculat că ar putea să intre într-o aventură cu Zlatan Ibrahimovic (38 de an), jucătorul lui AC Milan alături de care a filmat recent o reclamă.

Fotbalistul Zlatan Ibrahimovic este căsătorit cu fostul model suedez Helena Seger (49 de ani), alături de care are doi copii. 

Revista mondenă Chi susține că, zilele trecute, Zlatan Ibrahimovic și Diletta Leotta au luat o cină romantică în Sardinia, departe de ochii lumii. 
DILETTA LEOTTA  wiki dezgolit de secrete

Jurnaliștii italieni scriu că Zlatan Ibrahimovic a venit în stațiunea Costa Smeralda special pentru Diletta Leotta. ”Ceva s-a născut, e mai mult decât o prietenie”, s-ar fi confesat suedezul unui prieten.

”Ibra, foarte căsătorit, s-a prezentat ca fiind single”, au scris cei de la revista Chi, care au aflat că Zlatan și Diletta au cinat la restaurantul de lux Sottovento.
MAI POTI CITI