Simona Chițac biografie, vârstă, familie, iubit, Instagram

Vezi care este biografia Simona Chițac și află care este înălțimea ei reală și data nașterii (28 aprilie 1980). Câți ani are Simona Chițac (zodia Taur) Cele mai frumoase poze cu Simona Chițac le găsiți pe pagina ei de Instagram @simona_chitac

Conform biografiei mondene Simona Chiţac, este femeia alături de care Daniel Onoriu (vezi biografia) a stat 10 ani şi căreia acesta i-a incendiat mașina pentru că s-a despărțit de el.

După despărțirea definitivă de Simona Chițac, Daniel Onoriu s-a căsătorit cu Raluca Isabela pe 3 martie 2017.

Cununia civilă a avut loc la scurt timp după ce pilotul de raliuri a trăit o iubire cu scântei alături de Simona Chiţac.

Născută la Iași, Simona Chițac nu s-a jucat deloc când a venit vorba de educație. După ce a terminat cursurile Liceului de Informatică din Iași, tânăra a mai terminat două facultăți la Cuza, respectiv Filosofie și Informatică.
simona chitac biografia varsta iubit

După facultățile absolvite la Iași, Simona Chițac a plecat la București, unde a mai făcut două masterate: unul în Comunicare și Relații publice și unul în Științe Politice

Simona Chițac (vârsta 40 de ani) și unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din domeniul esteticii corporale, și iubitul său Valentin Burada, au avut o relație de lungă durată, cei doi luând decizia să se despartă.

Mai mult, după despărțire, Simona Chițac a decis să intre și ea în afacerile estetice, având suficientă experiență dezvoltată după relația de ani buni pe care a avut-o cu Valentin Burada, unul dintre esteticienii preferați ai vedetelor.

Conform CV-ului, Simona Chițac a lucrat alături de oameni deosebiți, si se pare că asta a fost norocul ei. 

Simona Chițac spune că i-au lăsat amintiri foarte plăcute Nicușor Stan, președintele Ambasad’Or, Eduard Irimia, cel care a creat marele brand Superkombat, Bogdan Oprea, președintele grupului BGS,

A avut contracte de consultanță cu Erste Bank, reprezentând prin ei o perioada comunicarea de presă a BCR Leasing în România, a făcut evenimente pentru Academia Militară și a organizat Cyber Security Training Forum For Central & Eastern Europe.

O perioadă Simona Chițac și-a adus aportul și în lumea artiștilor și a sportivilor de podium, în principal în motorsport și kick-boxing.

Simona Chițac are destul timp liber, iar ce îi place ei să facă atunci când nu e la birou poate fi rezumat într-un cuvânt: Călătorii. Spune că orice călătorie este o lecție de viață.
MAI POTI CITI