ROMEO VISCA biografie, vârstă, iubită, familie. Wiki actorul scenarist si regizor din cel mai nou serial la ANTENA 1

Vezi care este biografia ROMEO VISCA (zodia LEU) și află care este înălțimea lui reală și data nașterii Câți ani are ROMEO VISCA. Cele mai frumoase poze cu ROMEO VISCA le găsiți pe pagina lui de Instagram @romeo_visca

ROMEO VISCA este ROMANUL care a reușit  In AMERICA si LONDRA cel mai titrat actor roman al GENERATIEI TINERE.

Si nu doar ACTOR dar si SCENARIST, REGIZOR si DIRECTOR ARTISTIC.

ROMEO VISCA s-a născut la ONEȘTI, BACAU la 11 august 1986. Are un frate. Din nefericire părintii săi au murit. Dupa ce a jucat in ROMANIA si si-a făcut cunoscut talentul a decis sa ia drumul străinătății.

Revine in țară pentru proiecte de valoare si sa revadă locuri dragi dar atât. ROMEO spune ca NU IL MAI LEAGĂ NIMIC DE ROMANIA   nu mai are rude si nici părintii si a reușit sa isi facă o viata frumoasa la LONDRA unde s-a stabilit împreună cu  familia sa.

romeo visca wiki biografie varsta iubita

Pe ROMEO VISCA il vom revedea in curând  la ANTENA 1 in cel mai nou serial produs de RUXANDRA ION. Nu știm cum se va numi serialul dar știm ca ROMEO VISCA va juca rolul principal.

ROMEO VISCA este atrăgător si o vreme a practicat si MODELLING-ul dar a jucat si in reclame.

ROMEO VISCA are 1,90 m înălțime , trup atletic  ochii verzi. Vorbește mai multe limbi străine : engleza, franceza, italiana.

A absolvit LICEUL DE ARTA GHEORGHE APOSTU unde a studiat pianul si clarinetul.

Fire sportiva a jucat opt ani handbal. Când era mic il tot auzea pe fratele sau vorbind de " străinătate". Si asta si-a dorit  sa meargă pe meleaguri străine.

Nu știe sa spună de ce dar in ROMANIA nu si-a găsit niciodată locul. Este tara lui dar  succesul l-a obținut in străinătate.

In 2012 a ajuns la LONDRA si s-a apucat de invatat. Este absolventul  unei facultății de teatru, film si televiziune din LONDRA- CITY ACTING UNIOL.

Sa nu uitam ca in tara a absolvit FACULTATEA De RELATII INTERNATIONALE.

Pentru a-si  îmbunătățit calitățile actoricesti a urmat diferite cursuri cum ar fi : ADR, ACTING FOR FILM, COMMERCIAL AUDITION, DRAMA, FINE THEATER, IMPROVISATION, MEISNER TECHNIQUE, SCENE STUDY, SHAKESPEARE, SCHOOL TV.

Are diploma si in "SET DESIGNED" la LONDRA obținuta in 2010.

A jucat in numeroase reclame : CITROEN, REPLY BLUE JEANS, GILLETTE,  o companie pentru MINISTERUL APĂRĂRII din MAREA BRITANIE- THE ANTI RAPE CAMPAIGN WITHIN THE UK ARMY.

In 2015 s-a mutat in AMERICA in LOS ANGELES si a făcut NEW YORK FILM ACADEMY 2015-2016  sectia FILM ACTING urmat de MASTER in FINE ARTS- THEATER, FILM , TELEVISION.

ROMEO VISCA a facut doi ani VOLUNTARIAT pentru TRANSPARENCY INTERNATIONAL din 2006-2008 ceea ce i-a dat posibilitatea sa calatoreasca.

 A colaborat cu actori faimosi de la PENELOPE CRUZ la RICKY MARTIN, EDGAR RAMIREZ, DOLF LUNGREN, TOM CRUISE.

ROMEO VISCA a jucat in numeroase piese de teatru in seriale si filme. A acumulat experiență  profesionala si de viata.

Cum a rezistat?  ROMEO spune ca a transformat fiecare greutate întâmpinată.  HOLLYWOOD-ul este bun pentru munca si atât.

"LA HOLLYWOOD NU EXISTA PRIETENII, TOTUL ESTE PE VIATA SI MOARTE IAR DACĂ EȘTI SLAB SUFERI DE SINGURĂTATE SI CEDEZI."

Cel mai greu lucru spune ROMEO este sa iti păstrezi sănătatea si sa faci fata dorului de familie si prieteni. Orice greutate a transformat-o in putere se simte puternic nu ii place sa se lase doborât.

VULNERABILITATILE le-a păstrat pentru scena.  ROMEO VISCA crede ca ACTORIA este un dar primit de SUS pe care trebuie sa il dai mai departe.

Si asta face ROMEO spune, scrie  povesti.

Daca schimbi in bine viata unui singur OM ti-ai îndeplinit menirea. Ii place sa facă oamenii sa zâmbească sa dea frâu liber imaginației.

Nu face rabat de la calitate pentru ca se considera un PERFECTIONIST si PROFESIONIST PUR SÂNGE. Tocmai de aceea i s-a întâmplat sa si REFUZE roluri.

Crede in COINCIDENTE sau  SUPERSTIȚII. Nu credea ca un rol negativ iti poate aduce  ura si  amenințări cu moartea . Asa i s-a întâmplat după ce a jucat rolul polițistului corupt in serialul  VLAD-IUBIRI SECRETE.

S-a dus in piața la OBOR si brusc s-a trezit agresat si vânzătorii aruncau cu produse. Si-a luat body-guard. Dar publicul i-a arătat aprecierea si respectul si in alte moduri mai fericite.

In 2018 a venit in tara si a apărut pe coperta revistei IN TOUCH. Merge acolo unde primește oferte de munca dar se întoarce de fiecare data acasă la LONDRA.

Prețuiește momentele petrecute cu partenera sa. Citește mult, merge la partide de pescuit lucrează la propriile proiecte , scrie scenarii pentru seriale. Se relaxează gătind. Mare amator de muzica.

Ce a învățat ROMEO in AMERICA? Sa aibă grija in persoanele cărora sa le acorde încredere  in AMERICA dacă nu ești atent  cineva te poate da in judecata in cinci minute.
romeo visca poze rare instagram

TREBUIE SA RAMAI MEREU CU PICIOARELE PE PĂMÂNT, SA FII ONEST, INTEGRU SI SA IȚI DOREȘTI CA IN FIECARE ZI SA DEVII CEA MAI BUNA VARIANTA A TA.

In ROMANIA, ROMEO VISCA spune ca a avut parte  de cea mai urata intruziune a unor asa zis jurnaliști care  au mers in satul copilăriei sa a le amanunte despre viata lui.

Lui i se pare absolut aiuritor de ce publicul ar vrea sa știe despre familia lui despre bunica bolnava sau cum si-a înmormântat tatal. Sau ce mananca la pranz.

Înțelege meseria unui jurnalist dar exista niște limite peste care nu trece. Este motivul pentru care a stiut sa isi tina viata privata departe de presa.

Nimeni nu știe despre  femeia iubita. ROMEO VISCA  spune ca detesta NONVALORILE.

Adora sa facă bani si apoi sa ii cheltuie. Este un bărbat elegant si mărturisește ca petrece mult timp in oglinda pana pleacă de acasă.

Atent la detalii, are umor  stie ce vrea. In viitor i-ar placea sa joace rolul lui HITLER sa ii inteleaga psihologia.

Despre compromisuri spune ca  nu crede in ele. STELA POPESCU avea o vorba care i-a placut lui ROMEO si a adoptat-o.

 Isi face  rolul  foarte bine si apoi pleaca . Maine e o alta zi.

"DECÂT SA STAI IN PAT SI SA TE UIȚI LA TELEVIZOR MAI BINE FA-I PE ALȚII SA SE UITE CUM JOCI TU-STELA POPESCU."

ROMEO VISCA a fost co- prezentator al emisiunii " MISS FATA DE LA TARA" împreună cu ANDREEA RAICU.

La vărsta de 34 de ani ROMEO VISCA a REUȘIT acolo unde se avânta vulturii in AMERICA acolo unde doar cei PUTERNICI REZISTA.

Ce CV profesional interesant! ROMANUL ACTOR LA ROGER CARRY ASSOCIATES in LOS ANGELES.

ROMEO VISCA- FILMOGRAFIE

2023 - Romeo Visca se alătură distribuției serialului de la Antena 1, „Lia - Soţia soțului meu”
2018- MISSION IMPOSSIBLE: ROGUE NAYION
2018- SPECTRE
2018- VALLEY OF SECRETS
2018-  aparitie pe coperta IN TOUCH ROMANIA
2017- 2018 -TV AMERICAN SERIES-CRIME STORY- VERSACE- DONATELLA S PERSONAL BODYGUARD, FOX, LOS ANGELES
2017- MUSIC VIDEO- KESICES by NORO RACER & GRIGOR POGHASYON
2017- COMMERCIAL AT-T , MARK WALBERG
2017- FEATURE FILM , ATHENS, ENTABBE
2016- MUSIC VIDEO- A LOVE TO REMEMBER
2016- EDUCATIONAL CASSIUS-JULIUS CAESAR
2016- TARKOVSKI- GULAG  VORKUTA
2014-2015- RECLAMA in UK campaign
2016- BODY IN RUINS proiect personal scenarist, regizor, actor
2015- BODYGUARD
2015- BELARUS COMMANDER
2014-2015 activitate in modelling
2011-2012- VLAD- IUBIRI SECRETE
2011- 2012- co prezentator al show-ului MISS FATA DE LA TARA alături de ANDREEA RAICU
PRIMA TV- IMPAS IN DOI-2011
KANAL D - BLESTEMUL IUBIRII - VLAD DUMITRESCU-2011-2012

ROMEO VISCA a aparut in scurte filme documentare  prezente la festivaluri de film importante de la SUNDANCE, QUBEC FILM FESTIVAL, CINEFEST, LOS ANGELES  si NEW YORK FILM FESTIVALS si NEW DELHI FILM FESTIVAL.

Este membru al asociațiilor  SAG- AFTRA, EQUITY in MAREA BRITANIE si BECTU in USA.

ROMEO VISCA a reușit sa iși facă prieteni printre actori : CURTIS KINGSLEY, BRETT RIGBY, ADAM HAAS HUNTER, APHRODITE CAMELLO.

ROMEO VISCA il vom vedea in noul serial produs de RUXANDRA ION in curând.

ACTOR, SCENARIST, REGIZOR ARTISTIC multi-talentat. Un bărbat care emana forță are umor e sensibil si nu se sperie de greutati.

Il asteapta multe alte proiecte in strainatate acolo unde   si-a facut un RENUME. Inalt , atrăgător si ambițios.

BĂRBATUL FARA INHIBITII! PERFECTIONIST si adevarat PROFESIONIST!
MAI POTI CITI