PAUL DIACONESCU biografie, vârstă, iubită, poze Instagram

Vezi care este biografia PAUL DIACONESCU (vârsta 31 ani) și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Câți ani are PAUL DIACONESCU (zodia Vărsător). Cele mai frumoase poze cu PAUL DIACONESCU le găsiți pe pagina lui de Instagram @paul_diaconescu

Inalt, are 1,80 m, brunet, ochii misteriosi, atragator PAUL DIACONESCU este ACTORUL TINEREI GENERATII care s-a afirmat in teatru, filme, reclame , modelling.

Cine este PAUL DIACONESCU unul dintre participantii la FERMA VEDETELOR? S-a nascut la 10 februarie 1989 in PUCIOASA, DIMBOVITA. Reprezentant al zodiei VARSATOR.

PAUL DIACONESCU ii este recunoscator in primul rand mamei sale ADRIANA si apoi profesorilor care l-au incurajat sa isi urmeze visul de a deveni actor.

Asta este si cea mai mare dorinta a lui PAUL actorul aflat la inceput de drum vrea sa joace cat mai mult. Si in ciuda varstei tinere a reusit sa se afirme  ca unul dintre actorii  de prim rang ai generatiei sale.
PAUL DIACONESCU wiki biografie actor concurent Ferma

A reusit sa se afirme chiar pe plan  INTERNATIONAL  un debut cinematografic  alaturi de mari actori.

Actorul a participat si la I UMOR si a ajuns pana in finala. Un numar interesant de STAND UP COMEDY de aceea juratii i-au spus "NETERMINATORUL DE GLUME."

PAUL DIACONESCU venit la studii in BUCURESTI a gasit o lume total noua si s-a adaptat.

A absolvit UNATC clasa actorie  a profesorului  celebru FLORIN ZAMFIRESCU in 2011. A urmat apoi si MASTER-ul in perioada 2011-2013 la clasa profesorului GELU COLCEAG.

Unul dintre atuurile lui PAUL  vorbeste foarte bine engleza si nu ne mai mira ca a locuit doi ani la LONDRA unde a cochetat cu lumea modelling-ului.

PAUL DIACONESCU se declara ACTOR FREELANCER desi il puteti vedea si la cateva teatre de stat. Sa vedem filmografia actorului PAUL DIACONESCU.

FILMOGRAFIE PAUL DIACONESCU

2020- BACK 2 BACK -in lucru
2020- ULTIMUL TANGO LA CONSTANTA post production
2019 NELSON productie israeliana -debut cinematografic international
2018- TRIPLUSEC
2018- THE CLASSROOM- documentar
2017- COMRADE DETECTIVE
2016- VENI, VIDI, FUGI : I COME, I SAW, I FLEW
2015- LADY Of CSEJTE
2013- INGERI PIERDUTI
2013- MAMAIA

TEATRU
CERCURILE  INCREDERII
VIATA LA BIROU

Anul acesta  PAUL DIACONESCU s-a confruntat cu probleme mari de sanatate. CHIRURGUL SORIN OPRESCU i-a extirpat din abdomen o tumora benigna.

A dezvoltat si o bacterie din spital s-a chinuit a facut tratamente. Si toate astea s-au intamplat fix cu o luna inainte de declararea pandemiei.

Actorul spune ca a fost cat pe ce sa "inhate" si CORONAVIRUS. A fost nevoit sa renunte la sport  lucru greu pentru PAUL un adept al sportului.
PAUL DIACONESCU poze rare instagram oficial

Face sport, box, tenis de masa ba chiar si exercitii in parc. Actorului ii sunt dragi copiii. De sase ani preda cursuri de dezvoltare personala prin jocuri bazate pe actorie la CENTRUL DE ARTE din CORBEANCA.

A fost si in tabere cu copii. A jucat in peste 30 de reclame. E tare mandru ca a prezentat  o gala de box unde a vorbit in engleza.

Un job care i-a placut si  la care ar reveni cu drag. A prezentat mari luptatori de K 1. Pentru asta a facut sacrificii a renuntat la tigari si si-a odihnit vocea.

A scris o strofa  de rapp scrie si versuri si are de gand sa scrie si o  piesa de teatru. Despre  domnitele din viata frumosului ce sa spunem? Anul trecut PAUL DIACONESCU s-a despartit de iubita sa, Madalina Anea.

Spune ca  a iubit-o mult  si pentru ea a gatit  a  fost perioada in care se declara romantic. In prezent nu are pe nimeni dar stie ca ce este  al lui e pus deoparte.

PAUL DIACONESCU spune ca fetele se cam feresc de el dar cine stie poate la FERMA cineva se va indragosti de frumoasul brunet.

Sau de ce nu PAUL DIACONESCU s-ar putea indragosti.

PAUL DIACONESCU  a acceptat sa vina la FERMA VEDETELOR si cu aceasta ocazie multe domnite se vor indragosti si il vor descoperi pe OMUL multitalentat.
MAI POTI CITI