NICOLE POTURALSKI iubita a lui BRAD PITT biografie, vârstă, înalțime

Vezi care este biografia NICOLE POTURALSKI și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are NICOLE POTURALSKI și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu NICOLE POTURALSKI le găsiți pe pagina ei de Instagram @nico.potur

In viata lui BRAD PITT (vârsta 56 de ani), actorul american câștigător al unui premiu OSCAR exista o noua femeie. Presa de pretutindeni scrie articole dedicate noii iubite.

Noua iubita se numește NICOLE POTURALSKI si este model. Născută la BERGKAMEN in urma cu 27 de ani.

Cunoaște cinci limbi străine este o devoratoare de cărți si se implica in acțiuni ce privesc copiii. La rândul sau este mama unui băiat de cinci ani pe nume EMIL.

Băiatul este lumea ei si micuțul a stat în pandemie alături de mama sa dându-i ocazia frumoasei mămici de a-si dedica timpul băiatului dar si momentelor de răsfăț dedicate propriei persoane.

NICOLE POTURALSKI este cunoscuta in lumea modelling-ului sub numele de  NICO MARY.
NICOLE are 1,77 m înălțime si măsurile 84-59-86 cm.
nicole poturalski biografie data nasterii inaltime

Supla șatena cu ochii albaștri este reprezentată de trei agentii de modele A- MODELS MANAGMENT, OFFICIAL MODELS in NEYYORK si NEXT MODELS din LOS ANGELES.

Se împarte intre BERLIN si NEW- YORK ocupata sa onoreze  contractele. A aparut pe copertile revistelor  HARPER S BAZAAR, ELLE GEMMY.

NICOLE POTURALSKI este coperta  revistei din septembrie 2020 HARPER S BAZAAR. Se pare ca NICOLE se întâlnește cu BRAD încă din luna februarie 2020.

Practic sase luni de zile  BRAD si NICOLE si-au ținut relația secreta. Se stie ca șatenei nu ii place sa vorbească despre viata sa.

Asta e un punct comun cu BRAD PITT care e mereu hartuit de presa si toata lumea il întreba despre  cum mai decurge procesul de divort cu ANGELINA JOLIE.

BRAD PITT si ANGELINA se afla in impas si nu se întrevede încă soluția finala. Despărțiți din 2016 dar divorțul nu s-a finalizat.

Cei doi vor trebui sa  vada cum isi vor împarți custodia celor sase copii. Ei sunt: MADDOX 19 ani, PAX 16 ani. ZAHARA 15 ani, SHIOH 14 ani. si gemenii de 12 ani KNOX si VIVIENNE.

BRAD e supărat ca ANGELINA vrea sa ia copiii si sa se mute definitiv in ANGLIA.

BRAD PITT trăiește o perioada dificla si se pare ca NICOLE este femeia pe care a ales-o sa împartă aceasta perioada gri.

NICOLE este si ea mama unui băiețel asa ca BRAD are cu cine împărtăși grijile legate de copii.

NICOLE are 136 de mii de urmăritori pe Instagram. Ea a postat imagini cu ea din perioada de pandemie când le vorbea fanilor de iubire și jumătatea ei dar nimeni nu si-a imaginat ca NICOLE  se întâlnește cu BRAD PITT.

NICOLE  a luat un avion de la BERLIN si a ajuns pe aeroportul CHARLES DE GAULLE la PARIS.

BRAD PITT a venit cu un avion de la LOS ANGELES. S-au întâlnit la PARIS au fost luați cu o mașina si duși într-un loc necunoscut. A doua zi cei doi au luat un avion privat si după o ora au ajuns in sudul FRANȚEI la castelul  MIRAVAL.

Asa a descoperit presa ca NICOLE POTURALSKI este NOUA FEMEIE din viata lui BRAD PITT.

BRAD si NICOLE au ajuns la castelul MIRAVAL pentru o vacanta in doi. Si ce vacanță... castelul MIRVAL este proprietatea lui BRAD PITT.

Castelul a fost cumpărat in timpul căsniciei lui BRAD PITT cu ANGELINA JOLIE. Daca nu ar fi devenit model NICOLE ar fi dorit sa ajungă biolog marin.

Frumoasa satena a fost descoperita de un cautator de talente in DINEYLAND PARIS pe cand NICOLE avea 13 ani.

 NICOLEI ii place sa calatoreasca si recent a fost in ITALIA a vizitat coasta AMALFI. Ii palce si nelinistitul NEW YORK si LOS ANGELES orasul in care sta BRAD PITT.

De pilda in februarie 2020 le marturisea fanilor ca ii este dor de plimbarile pe strazile LOS ANGELES-ului. Ea a fost vazuta de mana cu EMIL baiatul  imbracati  amandoi in costume de blugi.

Baietelul a mostenit frumusetea mamei o dulceata de copil se vedea cu ochiul liber ca mama este tare mandra de el. Nicio vorba despre cine ar fi tatal copilului sau in ce relatii se afla NICOLE cu acesta.

Pe langa faptul ca vorbeste 5 limbi straine NICOLE mai are o pasiune ascunsa pe care a dezvaluit-o prin actiunile sale.
NICOLE POTURALSKI este pasionata de POLITICA.

 A vorbit  despre  problema spinoasa a protejarii copiilor abuzati a traficului sexual . NICOLE a imbracat un tricou pe care scria : PROTEJATI COPIII, NU PROTEJATI ARMELE.

nicole poturalski wiki poze rare instagram
NICOLE este una din persoanele care si-au spus parerea despre problema BLACK LIFE MATTER a participat la discursul actritei BLAKE LIVELY.

Este implicta sa sprijine cauza copiilor abuzati a traficului de carne vie. Si nu putea sa nu se implice si in actiunile care sprijina  natura animalele si atrage atentia asupra schimbarilor climatice.

 BRAD PITT s-a plâns despre faptul ca presa il combina neincetat cu orice femeie cu care apare chiar a glumit la  SAG AWARDS  2020 in ianuarie ca a vrut sa vina impreuna cu mama sa dar i-a fost teama ca presa va spune ca a venit cu iubita.

BRAD PITT a mai fost văzut in preajma unor doamne  o profesoara  NERI OXMAN, apoi se spunea ca este într-o relație cu CHARLIZE THERON sau cu cea care i-a fost sotie JENNIFER ANISTON.

Si despre toate s-a spus ca sunt partenerele lui BRAD. Lumea dorea sa se împace cu JENNIFER ANISTON doar ca blonda a spus ca sunt in relații de pura prietenie si amândoi isi doresc fericirea unul altuia.

Deocamdată BRAD PITT este într-o relatie de început cu șatena NICOLE POTURALSKI. Nascuta in GERMANIA cu origini poloneze.

Frumoasa, deșteaptă  preocupata de chestiuni reale. Vom vedea cât timp NICOLE POTURALSKI va reusi sa il faca pe BRAD PITT  sa rămână lângă ea.

BRAD PITT a declarat  ca iubește femeile si ca asta e dependenta lui. "IUBESC de CÂND MA STIU, M-AM ÎNDRĂGOSTIT PRIMA OARA LA GRADINITA , APOI IN CLASELE PRIMARE SI TOT ASA IUBESC SA MA INDRAGOSTESC."

 In acest caz NICOLE  este o femeie curajoasa si  asumata. Probabil ca acum cat relația este la început nu si-a pus problema dacă o sa dureze.

De câteva săptămâni presa internațională vorbește despre EA. NICOLE POTURALSKI  este NOUA FEMEIE din VIATA lui BRAD PITT.

UN MOMENT DE GLORIE al NICOLEI... Presa este cu ochii pe noul cuplu BRAD PITT si NICOLE POTURALSKI.

Daca va întrebați oare ce părere are ANGELINA JOLIE despre noua iubita a  soțului ei în acte deși ei sunt in proces de divorț surse apropiate ANGELINEI spun ca bruneta  abia așteaptă sa se pronunțe divorțul.

Evident ca in ultimii ani  din 2016 încoace ANGELINA JOLIE a suferit  văzându-si ex soțul  cu femei frumoase. Acum ANGELINA JOLIE vrea sa fie LIBERA.

Si procesul de divorț continua ANGELINA a cerut numirea unui nou judecător motivând ca fostul avocat era un apropriat al lui BRAD PITT.

BRAD PITT continua sa fie un bărbat neliniștit care nu vrea sa mai încerce un nou mariaj. Continua sa caute FEMEIA  IDEALA. Si e tânăr încă are doar 56 de ani.

Si dacă la 56 de ani si-a găsit o frumusețe de femeie  un model de succes de doar 27 de ani e clar ca pentru el femeile tinere sunt punctul de interes.

Si nu își face probleme ca  vreo domnita ar putea crede ca e prea bătrân pentru ea. DOAR UNUL E BRAD PITT.

Dar ce se va întâmplă dacă vreo domnita tânără  ii va face un copil? In 2020 un an atipic si greu pentru toată lumea BRAD PITT iubește.

Iubita lui este o femeie speciala  modelul germano-polonez NICOLE POTURALASKI. Voi ce parere aveti este deosebita NICOLE POTURALSKI.?
MAI POTI CITI