Lista ANTIBIOTICE NATURALE. Cele mai bune Antibiotice naturale pentru infecții în corp

Plante antibiotice naturale. Care sunt cele mai puternice antibiotice naturale. Antibiotice naturale recomandate pentru infecții. Cel mai puternic antibiotic natural din lume tratament naturist pt infecții in corp. Antibiotic natural pentru piele care dă rezultate.

Iată câteva alimente pe care le puteți consuma pentru a va apară organismul împotriva infecțiilor în corp datorate microbilor:

♦ Antibiotic natural pentru infecții în corp - Curcuma

Când vine vorba de puteri antimicrobiene, curcuma sau turmeicul are cel mai mare validare din partea științei.

Studiile au dovedit eficacitatea curcumei împotriva unor microbi precum Bacillus cereus, Bacillus coagulans, Bacillus subtilis, Staphylococcus aureus, Escherichia coli si Pseudomonas aeruginosa. Curcumina, cea care da culoarea turmericului este si cel care ii da puteri antimicrobiene.
Cel mai puternic antibiotic natural din lume tratament naturist pt infectii in corp

Uleiul de turmeric aplicat pe piele are efecte imediate, ciuperca disparând în decurs de o săptămână.

Din cauza acestor proprietăți, turmericul este aproape un remediu universal. Iar dacă îl combini cu miere, chiar devine remediu.

♦ Antibiotic natural pentru infecții în corp- Ghimbirul

Studiile au arătat ca gingerolul, un ulei volatil care da aroma puternica ghimbirului, are efect antiinflamator si lupta împotriva infecțiilor, in special cele care se dezvolta in gura.

♦ Antibiotic natural pentru infecții în corp - Usturoiul

Usturoiul este unul dintre cele mai puternice alimente antimicrobiene. Acesta conține mai multe substanțe care vor lupta împotriva ciupercilor, viermilor si chiar împotriva dezvoltării exagerate a candidei.

♦ Antibiotic natural pentru infecții în corp - Ananasul

Enzima celebra de acum din ananas, bromelaina, care este benefica sistemului digestiv, are, de asemenea, proprietăți antimicrobiene.

Clătește-ti gura cu suc de ananas proaspăt pentru a distruge microbii din gura si gat.

♦ Antibiotic natural pentru infecții în corp - Uleiul de cocos

Uleiul de nuca de cocos conține acid lauric, o grăsime cu catena medie, responsabil de proprietățile antibacteriene ale acestui aliment.

Acidul lauric din componența uleiului de cocos acționează ca un agent antimicrobian împotriva: Stafilococilor, care sunt responsabili de numeroase infecții cutanate și sanguine; diferitelor tipuri de ciuperci; Bolilor virale și a efectelor nocive ale drojdiilor comune.

♦ Antibiotic natural pentru infecții în corp - Lămâia

Lămâia contine doi compuși numiți cumarina si tetrazina, si ambele din te pot ajuta să combați mai multi agenți patogeni.

Flavonoidele care se găsesc în lămâi au efecte antibiotice. Până ca medicina să evolueze, în continentul african și cel american, lămâile au fost utilizate pe post de antibiotice.
MAI POTI CITI