LINO Golden și ANDRA Ghinea s-au despărțit după ce s-au logodit. De ce?

Cancan monden de ultimă ora: Lino Golden și Andra Ghinea s-au despărțit și noi nu știm de ce, din ce motive! 

Cert este că cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. Mai mult chiar, LINO GOLDEN a șters toate pozele cu partenera sa, Andra Ghinea (vezi biografia), semn că ceva grav le-a distrus povestea de iubire pentru care au tras atât de mult.

S-au despărțit, dar cu tatuajul de pe braț ce facem, Lino?

Vă reamintim că, din dragoste pentru iubita sa, Lino Golden și-a tatuat pe brațul stâng chipul ei. În plus, cei doi s-au și logodit!

Am decis să o tatuez pe Andra Ghinea pe mine și am doar persoane importante tatuate pe mine: mama, tata, Alex Velea și acum a venit rândul Andrei. Sper că v-am lămurit”, declara atunci Lino.
de ce s-au despartit Lino Golden si Andra Ghinea

După ce au petrecut toată starea de carantină împreună și totul părea că merge ca pe roate, acum aflăm că Lino Golden și Andra Ghinea nu mai formează un cuplu! 

Cei doi s-au despărțiț, dar fanii au sesizat rapid când au observat că amândoi și-au șters pozele cu partenerul.

Lino Golden și Andra Ghinea s-au despărțit.  au decis să-și dea unfollow, întărind și mai mult faptul că au rupt complet legătura.

Cât despre Andra, creatoarea de modă a decis să păstreze fotografiile cu artistul. Hmm, despre ce să fie vorba?

Lino Golden este pe val cu piesa „Dau moda”

În doar 24 de ore de la lansarea care a avut loc pe 15 martie 2020, varianta manea a piesei „Dau moda”, cântată de Jador și Lino Golden a reușit să strângă nu mai puțin de 1 milion și jumătate de vizualizări

În doar 24 de ore de la lansarea care a avut loc pe 15 martie, varianta manea a piesei „Dau moda”, cântată de Jador și Lino Golden a reușit să strângă nu mai puțin de 1 milion și jumătate de vizualizări

Divorturi Vedete, Wiki Andra Ghinea iubita lui Lino Golden,
MAI POTI CITI