KARINA MAISHA GADEA biografie, vârstă, zodie, fata lui MIHAI GÂDEA

WIKI: KARINA MAISHA GADEA (zodia Leu) este fata celebrului realizator de la ANTENA 3 MIHAI GADEA.

Pe 15 august 2020 KARINA a împlinit vârsta de 18 ani iar părinții și colegii de scoala, prietenii au serbat fericitul eveniment într-un club.

KARINA a fost emoționată pentru ca MIHAI GADEA i-a cantat o melodie a lui ELVIS PRESLEY "CAN'T HELP FALLING IN LOVE WITH YOU". Apoi KARINA a urcat si ea pe scenă și au continuat să cânte împreună.

Tortul a fost apreciat de sarbatorita si prieteni o minunăție de tort  fantezie avand culorile curcubeului si initiala K .

Încă de la naștere părinții au avut grija sa ii dea un nume cu adânci semnificații. Numele de KARINA MAISHA inseamna ceea ce EA reprezinta pentru MIHAI si AGATHA GADEA.
KARINA MAISHA GADEA biografia data nasterii iubit Instagram

In dialectul african KARINA desemnează DULCEATA iar MAISHA inseamna CEA PLINA DE VIATA. MIHAI GADEA  și-a ținut departe familia de ochii presei.

Mama KARINEI MAISHA se numeste AGATHA KUNDRI si a terminat in 2004 la UNIVERSITATEA DE VEST TIMIȘOARA, FACULTATEA DE SOCIOLOGIE.

AGATHA KUNDRI este fiica unui pastor adventist din TIMIȘOARA.

Frumoasa. cultivata  si extrem de discreta cu iesirile in public  doamna GADEA este si o fire sportiva. De cativa ani participa la competitii de triatlon un sport ce combina inotul ciclismul și atletismul.

Pe cat de sensibila si sportiva doamna GADEA conduce cu mana de fier o gradinita propria afacere.

KARINA MAISHA a absolvit anul acesta LICEUL CERVANTES din capitala. Nu știm  la ce facultate a dat dar vom afla in curand.

KARINA vorbeste spaniola si engleza.

KARINA a manifestat o pasiune pentru muzica inca de mică. La vârsta 14 ani și-a făcut propriul canal de YOUTUBE. A lansat doua melodii doua videoclipuri care ne arata sensibilitatea si forta acestei domnisoare.

Videoclipurile se numesc: "ORDINARY WORLD" si  "SOMEWHERE ONLY WE KNOW."

MIHAI GADEA și-a luat fiica in AMERICA și  KARINA a si lucrat  cu echipa invatand  bucătăria  unei televiziuni. Deocamdată pasiunile ei sunt altele  dar pe viitor poate cine știe va dori sa aibă propria emisiune.

KARINA MAISHA este  o fata cum si-ar dori mulți părinți. Iși admiră părinții si nu pare copleșită  de celebritatea lor. Ii iubește, e mandra de ei și încearcă sa ii facă fericiți.

KARINA este îndrăgostită de arta foto și de muzică. Iubeste poezia. Este o fata modestă,  preocupată să-și croiască drumul in viata.

MIHAI si AGATHA GADEA sunt  extremi de mandri de fata lor. Are in față un viitor frumos.

Sensibila, talentata, frumoasa. Ii dorim sa isi urmeze visele si sa se bucure de viata alături de celebri ei părinți. Anul trecut și-a vopsit parul si lumea  a fost de părere ca seamănă perfect cu mama AGATHA.

Zâmbetul solar ii topește inima celebrului  tata MIHAI GADEA iar ochii mamei AGATHA stralucesc de fericire la vederea unicei fiice KARINA MAISHA .

 O fata dulce si plina de viata! Exact cum spune numele sau. LA MULTI ANI KARINA MAISHA!
MAI POTI CITI