GEORGE BURCEA lucruri neștiute de la marinărie la actorie. Căsătorie cu scandal, divorț și prezenta la FERMA

Căsătoria cu VEDETA ANDREEA BĂLAN l-a adus pe actorul GEORGE BURCEA in lumina reflectoarelor și a presei mondene de scandal. El spune ca nu i-au plăcut niciodată  fitele și destesta persoanele cu fite.

Înainte de a deveni actor a fost marinar așa ca tatuajul marinaresc  făcut recent ii aduce aminte de viața pe mare.

S-a a născut la 15 ianuarie 1988 și are o sora. Din nefericire copilăria și adolescența au fost marcate de multă violență și bătăi.

Tatăl sau era agresiv și și-a bătut toata familia  soția si copiii o astfel de experiență lăsa urme adanci in suflet.

La începutul anului a lansat o companie de sprijinire  împotriva violentelor domestice. Si-a deschis inima și a povestit ca bataile încasate,  căutarea de mancare prin gunoaie viata cu lipsuri l-au marcat profund dar l-au făcut sa își dorească o altfel de viață.
wiki george burcea biografie concurent ferma 2020

După liceu a venit la CONSTANTA unde a dat admiterea la UNIVERSITATEA MARITIMĂ. A navigat doi ani după care a renuntat si a dat la ACTORIE.

Lucrează la o carte biografică a devenit producător și din toamna vine in echipa SATENILOR la FERMA VEDETELOR.

Ce a declarat actorul? "Pentru mine FERMA va fi un nou început si cred ca acest nou început mi se cuvine am muncit  și sunt deja 17 ani de cand am plecat de acasă.

In acest show  NU veți vedea PERSONAJUL GEORGE BURCEA ci OMUL GEORGE BURCEA.

 "Viața mi-a demonstrat ca noi oamenii ne putem adapta oricărei situații și cu oricine cu orice caracter dacă  suntem disponibili sa intelegem De CE-ul. Îmi place foarte mult sa tratez orice experienta care mi se da ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară"

A vrut sa se facă actor după ce a văzut o piesa de teatru. A aparut in numeroase reclame. Sa aruncam o privire si asupra filmografiei actorului.

FILMOGRAFIE GEORGE BURCEA
2020-  DAYPIR- JANKO- post productie
2020- DOWN OF THE NIGHT-short
2019- TRASEU OBLIGATORIU
2018- SAY, YES-TUDOR
2017- COMRADE DETECTIVE
2016- RAAZ REBOOT
2015- PRIETENA MEA E MAFIOATA
2015-O LUNGA ASTEPTARE-PETER
2014- RAID-short
2014- CLOSER TO THE MOON-SECURITY OFFICER
2012- ITAKER-STELLOS
2012- O LUNA IN THAILANDA
2012- SUSKIND

TEATRU

TNB-BILOXI BLUES
UNATC- FUNDATURA
TEATRUL DE ARTA BUCURESTI- ETERNUL SPECTATOR

Recent GEORGE BURCEA s-a alaturat unui proiect umanitar  in cadrul echipei "SALVAȚI COPII" o organizație non-profit cunoscută.

GEORGE BURCEA și soția sa celebra s-au casatorit la 15 septembrie 2019 au avut o nuntă fastuoasă cu sute de participanți.

Invitați celebri si nasi celebri cuplul MONICA DAVIDESCU si AURELIAN TEMISAN.

Vestea divorțului  ANDREEI BĂLAN de GEORGE BURCEA a surprins lumea. ANDREEA BALAN  a vorbit de o perioada dificila de violente verbale de faptul ca GEORGE lipsea de acasă  ii vorbea urat și  scene de acest fel au fost chiar in fața copiilor.

ANDREA BALAN si GEORGE BURCEA au doua fetite impreuna ELLA BALAN BURCEA și CLARA MARIA BĂLAN BURCEA.

ANDREEA s-a plans ca  GEORGE isi neglijeaza obligațiile de tata si nu contribuie  financiar la educarea și creșterea fetelor.

Au divorțat in februarie 2020  si  se aștepta in curand  decizia de divorț care se va pronunța la JUDECĂTORIE.

Din februarie și pana in prezent GEORGE și ANDREEA au vorbit  despre divorț dar fiecare cu versiunea sa. După ce a fost oprit de politie și prins la volan sub conducerea substantelor ilegale GEORGE a avut o  declaratie ciudata.

A spus ca și-a aranjat sa nu aiba dosar  penal pentru ca are pile??? ANDREA a fost jignita in diverse feluri. Ea a tacut si a mers mai departe.

 A lansat o melodie care vorbește despre suferințele prin care a trecut. A venit vara si paparazzi au surprins-o pe ANDREEA în compania noului iubit TIBERIU ARGINT.

 Lui GEORGE nu i-a prea convenit si a comentat iar urat la adresa ANDREEI. ANDREEA a primit cadou din partea unei agenții  de travel o excursie in GRECIA pentru  fetitele si mama sa.

Doar ca  avut nevoie de semnătura tatălui pentru a scoate fetele din țară. GEORGE nu i-a dat semnătura pe motiv ca este la filmari pentru FERMA.

ANDREEA a renuntat la excursia in strainatate siva merge in tara. Dar ce se va întâmpla pe viitor cand va dori sa plece cu fetele afara si va avea nevoie de semnătura lui GEORGE.?

GEORGE BURCEA si ANDREEA BĂLAN isi duc războiul  declarațiilor. GEORGE va trebui sa  ii dea ANDREEI pensie alimentară.

Desigur ca ANDREEA nu avea nevoie de acești bani pentru creșterea fetelor   1.400 de lei  fiind insuficiente pentru doi copii dar ANDREEI i s-a părut firesc sa contribuie la creșterea fetelor.

Fetele nu înțeleg prea multe mai ales cea mica. GEORGE trece  sa le viziteze are instagramul plin de  pozelele copilelor. GEORGE încearca sa fie un tata bun.

Le face baie se joaca  cu ele  le duce la plimbare dar cam atat de contributia financiara nici vorba. GEORGE a motivat ca pandemia i-a scăzut veniturile.

GEORGE BURCEA a declarat ca vrea sa isi faca meseria sa faca spectacole bune și să scrie. Spune ca nu s-a schimbat e același OM ca înainte de căsnicia scurta cu ANDREEA BĂLAN.

Publicul va dori cu siguranta sa il vada la FERMA pe actorul  GEORGE BURCEA nimeni altul  ex soțul ANDREEI BĂLAN.

Sa vedem cum e OMUL GEORGE BURCEA. Contractul semnat  ii va aduce bani. Sa vedem dacă GEORGE se va achita de pensia alimentară.

Și în curand se va pronunța și divorțul cuplului ANDREEA BĂLAN și GEORGE BURCEA. Amandoi sisi vor recăpăta libertatea.

Dar și asa despărțiți ei amandoi raman părinții ELLEI și CLAREI BALAN BURCEA.

Necazul prin care a trecut ANDREEA a fost la un pas de moarte după nașterea celui de-al doilea copil a facut-o pe ANDREEA sa se gandeasca la o căsătorie.

Dacă nu s-ar fi căsătorit și ar mai fi așteptat câteva luni   atunci  ar fi văzut mai bine lucrurile și  nu mai era cazul unui divort.

ANDREEA BALAN iubeste din nou si este decisa sa isi vada de viata. La fel  si GEORGE BURCEA va fi liber sa isi traiasca viata după bunul plac.

Dar sunt nevoiți sa NU UITE de cei doi copii. Și ANDREEA BĂLAN își dorește ca fostul sot sa  se transforme într-un tata  responsabil.

Sa nu uităm ca divorțul celor doi nu s-a pronunțat urmează sa vedem dacă cei doi  vor  se vor înțelege.

ANDREEA BĂLAN si-a protejat  averea strânsă cu truda asadar GEORGE BURCEA iese din aceasta casnicie asa cum a venit.
MAI POTI CITI