CRISTIAN BOZGAN biografie, cine este, vârstă, familie

Sumar articol: CRISTIAN BOZGAN cine este, CRISTIAN BOZGAN biografie, CRISTIAN BOZGAN familie, cont oficial Instagram CRISTIAN BOZGAN @cristibozgann

Wiki: CRISTIAN BOZGAN revine la FERMA în calitate de co-prezentator alături de MIHAELA RĂDULESCU.

Ce a declarat CRISTIAN  BOZGAN despre revenirea la FERMA?

"POT SPUNE CĂ FĂRĂ ACEST PROIECT PARCĂ NU EXIST. Pot spune ca mi-a fost dor de tot acest proiect. Am un prieten foarte bun in FERMA. E vorba de MIHAELA RADULESCU. Mi-a fost dor de ea pentru ca nu ne-am mai văzut de foarte mult timp. Mi-a fost dor de toata echipa mi-a fost dor sa cunosc alți concurenți."

Cine este CRISTIAN BOZGAN si ce legătură există intre el si MIHAELA RADULESCU? Se cunosc de 20 de ani.  Si  in plus CRISTI este prietenul cel mai bun al fratelui MIHAELEI , FLORIN RADULESCU.
CRISTIAN BOZGAN biografia cine este

FLORIN si ANCA RĂDULESCU sunt nasii de cununie ai cuplului ELENA si CRISTIAN BOZGAN.

CRISTIAN BOZGAN are un copil .Un tanar de acum are 28 de ani. Cum a ajuns CRISTI BOZGAN   in domeniul militar si de unde aceasta pasiune pentru arme si tehnici de supravietuire?

Părinții lui CRISTIAN au activat in armata. De mic trăind in acest mediu  CRISTIAN a vrut sa realizeze mai mult. A făcut cursuri de supraviețuire mai intai in ROMANIA. De la pirotetehnie, cursuri de scafandri, parasutism.

Apoi a luat calea  strainatatii. A făcut cursuri specializate in tehnici de supravietuire in ISRAEL. A fost o experienta dificila care i-a placut dar a avut si chestii mai putin placute.

 A ajuns mai apoi  sa lucreze in slujba unor președinți de stat, oameni de afaceri importanți si vedete.

La emisiunea "MASKED SINGERS" a fost numit responsabil cu SECURITATEA vedetelor. A fost ȘEFUL suprem si a lucrat cu 50 de bodyguards.

"Toata viata m-am antrenat cu persoane puternice si am invatat sute de oameni tehnicile de supraviețuire in condiții extreme . Sa lucrez cu diferite tipologii de oameni , cu diferite caractere a fost mereu o provocare".

LA FERMA- Un NOU ÎNCEPUT in 2019 CRISTI BOZGAN a fost cel care era responsabil cu sarcinile pe care le aveau de îndeplinit concurenții.

 Si  CRISTI a avut grija ca experiența sa ramana unică pentru concurenți dar nici el sa nu fie uitat.

Ce va fi in NOUL SEZON FERMA - SĂTENI VERSUS ORĂȘENI? Ne spune CRISTI BOZGAN

"Noul sezon vine condimentat cu ceva la care nu s-a gandit nimeni pana acum. Vine cu o surpriza pentru telespectatori dar si pentru concurenți si cred ca ma voi surprinde pe mine insumi".

CRISTI BOZGAN  spune ca a fost mereu activ si niciodată nu a fugit de munca. I-a plăcut mereu sa organizeze totul are o gandire matematica  si nu i-a plăcut sa se trezeasca cu situatii neprevazute.

 Iar dacă apar astfel de situații le ia ca atare fără sa facă din asta un capăt de țară si acționează in consecință.

CRISTI este coproprietar al  celui mai mare poligon de trageri din țara aflat la  JOITA. Aici organizeaza team buildings. cursuri de supraviețuire, aici găsiți de la arme istorice până la cele mai moderne.

Preda cursuri de supravietuire in natura elevilor si copiilor de la școli private. Taberele organizate pentru copii  unde aceștia învață sa se protejeze sunt importante trăim vremuri in care copiii trebuie sa stie  o grămadă de lucruri pentru a se proteja de rău.

CRISTI BOZGAN lucrează si într-o companie privata. Muncește mult si ii place viata asta plina.

FOST luptator in trupele de elita specializat in  tehnici de supraviețuire, cu o vasta experienta militară el este CRISTI BOZGAN.
CRISTIAN BOZGAN wiki varsta biogafie

Mare iubitor de curse de mașini CRISTI a prezentat o emisiune de acest gen impreuna cu JORGE.

Atent la orice  se intampla CRISTI BOZGAN a fost indragit de public si a prins drag de " microbul " numit TELEVIZIUNE.

CRISTI BOZGAN are vârsta de 48 de ani si și-a dedicat viata  domeniului militar. A acumulat experiențe a calatorit si pe mai departe ajuta oamenii sa aibă un mental puternic si sa invete sa supravietuiasca in condiții extreme.

Asteptam noul sezon de la FERMA- ORĂȘENI VERSUS SĂTENI. MIHAELA RADULESCU si CRISTI BOZGAN in calitate de prezentatori împreună cu 16 concurenți  vedete, cantareti, actori gata sa lupte pentru MARELE PREMIU de 50.000 de dolari.

CRISTI BOZGAN are  FANII SAI  bucuroși sa il revada  la FERMA.
MAI POTI CITI