CEARCĂNE umflate și negre remedii. Cearcăne adânci evidente tratamente acasă.

Chiar dacă  factorii genetici joacă un rol important în determinarea profunzimii cearcănelor umflate, evidente de sub ochi,  obiceiurile nesănătoase din viața de zi cu zi pot contribui, de asemenea, la un aspect obosit al ochilor cu cearcăne negre și adânci.

Remedii simple și eficiente pentru cearcănele negre din jurul ochilor


♦ Vitamina C rămâne un ingredient esențial pentru atâtea brand-uri de skincare, datorită efectelor sale benefice atunci când este aplicată pe piele.

Există motive pentru care oamenii de știință și dermatologii recomandă vitamina C la nivelul tenului, iar utilizarea acesteia în jurul zonei perioritale este bine justificată.

Vitamina C inhibă în mod eficient producția de melanină a pielii, încetinind procesul celular care provoacă decolorarea pielii, stimulând sinteza de colagen.
cearcane adanci negre maro remedii simple acasa

Și, mai bine, are și proprietăți antioxidante puternice, astfel că, pe termen lung, se vor contracara radicalii liberi nocivi care pot contribui la apariţia cearcănelor

Căutați să folosiți o cremă sau un gel care să conțină ingrediente hrănitoare – gândiți-vă la centella asiatică sau vitamina E – pentru îmbunatățirea efectelor unei doze active de vitamina C,

Acidul hialuronic se găsește in mod natural in organismul nostru, iar rolul lui este de a retine apa la nivelul pielii, astfel încât derma sa fie hidratata. De asemenea, protejează pielea si susține vindecarea rănilor.

In timp, nivelul de acid hialuronic din organism scade si, din acest motiv, odată cu îmbătrânirea, pielea isi pierde din elasticitate si din fermitate.

Din fericire, tehnologiile care ne stau astăzi la dispoziție permit rezolvarea acestor probleme prin injectarea de acid hialuronic in zonele care ar trebui îmbunătățite.

Pentru cearcăne, este necesar un acid hialuronic special conceput pentru zona ochilor, mult mai fluid, permițând o corecție precisa a cearcănelor si umplerea șanțurilor lacrimale care, adesea, insotesc cercurile închise la culoare.

De cele mai multe ori, un mililitru poate fi suficient pentru a obține un rezultat vizibil, iar efectele după o singura injectare se mențin intre noua luni si un an.

Măștile si fiolele cu acid hialuronic umplu liniile fine, hidratează in profunzime, estompează cearcănele si contribuie la stimularea de noi celule de colagen si elastina.

Retinolul (Vitamina A) și derivații săi, precum paltinul de retinil, ajută la stimularea colagenului, accelerează funcția metabolică a celulelor vechi ale pielii și ajută în mod natural la ciclul de descuamare.

Așadar, derivații retinolului sunt un aliat puternic pentru reducerea cearcănelor (împreună cu o mulțime de alte afecţiuni ale pielii), dar trebuie folosiţi în mod corect.

Dermatologii recomandă utilizării unei formulări echilibrate cu alte ingrediente hidratante, antioxidante sau care stimulează circulația.

De asemenea, este importantă folosirea unui produs formulat cu retinol, în special pentru zona de sub ochi, deoarece, concentrarea mare de retinol poate fi prea puternică pentru această zonă delicată.

Fiole cu vitamina K care îmbunătățesc circulația sângelui, iar antioxidanții din compoziția acestei vitamine ajuta la repararea si vindecare pielii afectate de cearcăne.

Aplica un strat subțire cu aceasta soluție pe zona de sub ochi înainte de culcare, las-o sa actioneze pe timpul nopții si clătește bine a doua zi de dimineața.
MAI POTI CITI