BOGDAN STOICA biografie, data nașterii, înălțime, Instagram luptătorul de la FERMA

Vezi care este biografia  BOGDAN STOICA (zodia Vărsător) și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Câți ani are BOGDAN STOICA și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu BOGDAN STOICA le găsiți pe pagina lui de Instagram @b.stoica

BOGDAN STOICA (data nașterii 28 ianuarie 1990) un alt sportiv a acceptat sa vina  la FERMA VEDETELOR .Lui BOGDAN ii plac provocarile si ii place sa traiasca adrenalina pura.

Vine in competiție pentru a-și testa limitele. Pasionat de motoare  cel mai greu ii va fi sa stea departe de familia mare aici incluzand și familia fratelui ANDREI dar și bunicii .

Si totusi in aceasta competiție il va avea alături pe fratele sau ANDREI STOICA care i-a fost și mentor și îndrumator. Înainte de a se apuca de kickbox BOGDAN a făcut șase ani de fotbal de performanta.
bogdan stoica ferma wiki biografia familie

A ajuns mai apoi in sală de sport  alături de fratele sau ANDREI si a dovedit ca are talent si voința și calității pentru kickbox.

Așa au apărut și performanțele. BOGDAN STOICA (înălțimea 1,93 m, greutate 95 kg) a reușit cel mai rapid KO din istoria luptelor de kickbox. Si-a facut adversarul KO in doar 8 secunde.

Cand nu e in competiții BOGDAN face ture cu motorul sau se joacă pe calculator.

De-a lungul carierei din cele 52 de partide diputate pana acum a castigat 37 de lupte prin KO. Nu a mai urcat in ring din octombrie 2018 când l-a învins pe belgianul LEVI KYAN.

Doi frati doi sportivi  BOGDAN si ANDREI STOICA vin la FERMA sa ne arate ca sunt  puternici  vor să-și arate forța.

Interesant pentru public va fi sa ii vadă pe frații luptători ce asemanari si ce deosebiri sunt intre ei. Oare vor ajunge sa lupte unul împotriva celuilalt?

Publicul adora sportivii. LA FERMA vin luptatorii de kickboxing ANDREI si BOGDAN STOICA.
MAI POTI CITI