VEZI PRO TV online free gratis pe telefon, laptop fără să instalezi nimic

Cum să vezi PRO TV live online gratis fără să instalezi niciun program.

Vezi cele mai tari emisiuni, concursuri, filme și seriale de la PRO TV online pe net fără Sopcast.

Vizionează programul PRO TV online gratuit de pe telefon (Android, iPhone) de pe Tabletă, PC sau Laptop cu Windows 10 și 7 fără instalare din orice rețea de internet.

Pentru a vedea online gratis PRO TV nu ai nevoie de niciun program, flash player, Sopcast, aplicație mobilă sau vreo extensie de browser.


pro tv online live fara sa instalezi nimic pe telefon laptop pc


Programul complet al emisiunilor, concursurilor, filmelor PRO TV, actualizat la zi poate fi găsit online AICI.

Televiziunea PRO TV a fost lansat pe data de 1 decembrie 1995 și este deținut de compania Pro TV SRL, făcând parte din grupul Central European Media Enterprises.

Începând cu data de 3 septembrie anul 1999, PRO TV și-a deschis emisia cu semnal propriu și pentru Republica Moldova, acesta fiind Pro TV Chișinău. 

Prima transmisie a televiziunii Pro TV, a fost la ora 19:00 în data de pe data de 1 decembrie 1995, pe care a prezentat-o Andreea Esca. De asemenea, în 2012, PRO TV a fost cel mai vizionat post din România, cu o cotă de 16,8%.

Filmele, emisiunile proprii și meciurile, au început să fie difuzate abia pe 1 decembrie 2006, fiind în format HD. 

Sloganurile postului PRO TV au fost de-a lungul timpului următoarele: Te uiți și câștigi, Gândește liber!, Trăiește Pro TV, Ai ce trebuie, Știi ce vrei! Vrei Pro TV, Asta-i spectacolul, asta-i televiziunea (prezent). 

Totodată canalele înrudite cu acest post TV sunt: Pro TV Internațional, Pro TV Chișinău, Pro 2, Pro Gold, Pro Cinema, Pro X, Pro TV HD.
MAI POTI CITI