Urotrin Cistita păreri forumuri, prospect, beneficii, contraindicații, prețuri farmacie

Pe forumuri părerile despre suplimentul Urotrin Cistita, sub forma de capsule, care conform prospectului le poate ajuta pe femei sa scape de urinarea involuntara sunt neomogene. 

O parte din recenziile și review-urile Urotrin Cistita sunt pozitive apreciind eficiența acestui în tratamentul urinării involuntare, altele sunt negative deoarece Urotrin Cistita nu se comercializează în farmacii iar prețul de 149 lei este unul prea mare.

Revenind la prospectul Urotrin Cistita aflăm că acest supliment este un tratament destinat femeilor ce se confrunta cu infecții urinare.

Urotrin Cistita le poate ajuta le femei sa uite de urinarea involuntara si sa scape de disconfortul si durerea din zona abdominala.

Datorita plantelor medicinale din compoziția Urotrin Cistita, infecția urinara este tratata mult mai rapid. O singură cură de tratament ar trebui sa fie suficient pentru ca dependența de toaleta să dispară.

Urotrin cistita pareri forum tratament urinare involuntara


După prima zi de tratament cu Urotrin Cistita sentimentul de disconfort din zona abdominală ar trebui să dispară.

De asemenea, nevoia de a merge la toaleta cât mai des, va dispărea si ea. După 2 săptămâni, vei putea deja sa bei multe lichide, fără a merge direct la baie.

Compoziție Urotrin Cistita:

➤ Extract de mușețel – reduce anxietatea, ameliorează inflamația, îmbunătățește calitatea somnului, ajuta la eliminarea toxinelor din organism
➤ Extract de afine – menține sănătatea tractului urinar, scade riscul dezvoltării afecțiunilor cardiovasculare, contribuie la eliminarea grăsimii din zona abdominala
➤ Extract de pin – stimulează sistemul imunitar, are proprietăți antiinflamatorii si antibacteriene
➤ Extract de urzica – mărește rezistenta organismului la infecții, combate oboseala, detoxifica organismul, are efect diuretic
➤ Săruri de magneziu – combat inflamația, previn infecțiile urinare

Extractul de afine si extractul de mușețel accelerează recuperarea sistemului genito-urinar dupa infecții si sporesc proprietățile antimicrobiene ale celorlalte ingrediente.

Datorită substanțelor active ce compun aceste capsule, simptomele cistitei vor dispărea, iar cauza infecției va fi eliminata, susțin producătorii.

Urotrin Cistita efecte secundare și contraindicații

Producătorii ne asigură că Urotrin Cistita nu provoacă reacții secundare, deoarece conține doar ingrediente din natura, atent selecționate.

Însă noi își recomandăm sa discuți cu un medic specialist înainte de a folosi un astfel de produs.

Urotrin Cistita nu este recomandat minorilor, femeilor însărcinate si celor care alăptează. De asemenea, acest produs nu ar trebui folosit nici de persoanele alergice la oricare dintre ingredientele sale.

Mod de administrare Urotrin Cistita

Se administrează câte o capsula de doua ori pe zi, una dimineață si una seara. Cursul de baza este de 10 zile.

După 10 zile se face o pauză de 4 zile. Cura cu Urotrin Cistita se poate repeta de maximum 8 ori.
MAI POTI CITI