SECRETUL LUI NOKDU rezumat serial coreean TVR 1, actori, distribuție

Rezumat serial SECRETUL LUI NOKDU dramă coreeană nouă la TVR 1

TVR 1 aduce in fata publicului un nou serial coreean producție 2019 din 14 iulie 2020.

TITLUL serialului este "SECRETUL LUI NOKDU" și va fi difuzat din 14 iulie 2020 in fiecare zi a saptamanii de  LUNI pana VINERI la ora 16  si 50 de minute.

Romanii au prins gustul serialelor coreene sunt fascinați de acest univers plin de culoare ce ascunde bucurii, disperare, traditii. Eroii sunt mereu oameni onești cu un ridicat simt al onoarei si dreptății.

Ele, eroinele sunt capabile sa sacrifice totul in numele iubirii. Serialul are la baza animeuri cunoscute si sub numele de MATWA un gen iubit de asiatici si din ce in ce mai interesant pentru europeni.

Regizorul serialului este KIM DONG-WHEE iar de scenariu s-au ocupat HYE JON YANG, IM YE-JIN. BAESK SO- YEON.
Rezumat serial coreean Nokdu TVR 1

Serialul "SECRETUL LUI NOKDU" s-a bucurat de un succes uriaș in COREEA si mai apoi a fost difuzat cu același succes si in tari ca : THAILANDA, JAPONIA, TAIWAN,  INDONEZIA, PHILIPPINE, HONG KONG, MYANMAR.

Din iunie 2020 serialul poate fi urmărit si online pe NETFLIX de către publicul din MAREA BRITANIE, SPANIA, FRANTA.

Si din 14 iulie 2020 și românii vor putea vedea acest serial de succes. Sa facem cunostinta cu eroii și personajele serialului.

Distribuția este uriașă de aceea  ii vom aminti pe eroii principali tinand cont de contribuția fiecărui actor ce joacă  in serial.

DISTRIBUTIE serial SECRETUL LUI NOKDU

♦ Personajul principal masculin este JEON NOKDU interpretat de actorul JANG DONG-YOON

♦ Personajul feminin principal este DONG DONG-JU interpretat de actrita KIM- SO- HYUM

♦ Personajul CHANG-YOOL -MOO este interpretat de actorul KANG  TAE OH

♦ Personajul ÎMPĂRATUL GUANGHAI este interpretat de actorul JUNG- JOAN MO

♦ Personajul HEO YOON  este interpretat de  actorul KIM TAE- WOO

REZUMATUL serialului coreean SECRETUL LUI NOKDU

Titlul in engleza al serialului coreean este THE TALE OF NOKDU / THE JOSEON.

Titlul literar exista și astfel de titluri este TALE OF NOK-DU. Vom vedea o DRAMA o poveste interesanta a cărei acțiune va tine publicul cu rasuflarea taiata.

E vorba de doi tineri frumoși  cu vieți diferite ce ajung sa se indragosteasca.

El va pătrunde într-un mod anume veți vedea cum in universul feminin delicat al eroinei principale o tanara curajoasa.

Atat de curajoasa incat nu ii este teama  sa ia decizii ce par nebunesti. Si nebunia asta ar putea sa ii aduca necazuri. Dar   spre fericirea sa eroul nostru va veghea asupra ei.

Eroul principal masculin JEON NOKDU trăiește pe o insula împreună cu tatăl si fratele sau. Din motive numai de el știute tatăl nu-l lăsă pe NOKDU sa  meargă la școală .

Si băiatul nu a iesit vreodata de pe insula nu a fost in capitala. Cel mai greu i-a fost lui NOKDU sa nu aiba voie sa studieze.

Vine ziua fatidica cand NOKDU  isi vede părintele si fratele cum sunt omorati de un grup de femei asasine.

Cu mult curaj NOK -DU porneste sa vaneze una dintre  asasine  si-asa părăsește insula si ajunge in capitală.

Aici in timpul petrecut  are ocazia  sa o cunoasca pe frumoasa  DONG DONG-JU. JEON NOK -DU afla ca delicata DONG DONG-JU vrea sa il omoare pe insusi IMPARATUL.

Ea chiar merge si vrea sa tragă cu arcul dar NOK-DU ajunge la timp si o împiedică pe DONG -DONG -JU sa isi ducă planul la îndeplinire si sa scape de un mare necaz.

Chiar si-asa ajung amandoi sa fie interogati dar gratie abilităților lui NOK -DU vor fi eliberati.

JEON NOK -DU afla ca asasina tatălui si a fratelui s-a ascuns într-un sat locuit numai de vaduve. Pentru a ajunge la ea  NOK -DU se deghizează in femeie si-asa ajunge sa poată locui in satul vaduvelor.

In sat NOK -DU o intalneste pe DONG DONG-JU. Fata se angajase ca ucenica  pentru a deveni o viitoare gheisa.

DONG DONG se apropie de ultima vaduva revenită in sat si chiar ajunge confidenta ei a doamnei KIM WOK. Secretele scoase la iveală vor răsturna situația și o vor complica.

Si-asa tanarul  pătrunde in universul  lui DONG DONG -JU. O serie de intamplari, rasturnari de situatie toate vor pune la grea încercare viata lui NOKDU.

Oare ce se va intampla cand DONG DONG-JU va afla ca  NOKDU este bărbat si nu femeie?

Asta veți afla voi dragilor doar urmărind serialul. E clar ca drama este impresionanta si exista motive pentru care cei doi nu-si pot trai povestea de iubire.

Exista o chimie aproape stranie intre cei doi eroi intre NOKDU si DONG DONG-JU.

Serialul  " SECRETUL LUI NOKDU a primit  premii de excelenta. La GALA  2019 KBS DRAMA AWARDS actorilor din serial le-a fost recunoscut talentul.

PREMIUL de EXCELENTA le-a fost acordat actorilor principali : EA- KIM SO  HYIM si EL- actorul JANG DON YOON. Ambilor li s-a decernat si alt premiu pentru  cel mai bun cuplu.

Actorul  KIM TAE-WOO a primit PREMIUL pentru cel mai bun debut.Premiul pentru cea mai tânără actriță i-a fost decernat actritei PARK-DO YEAP.

Un serial impresionant care va ajunge la inimile vostre. LA BUNA VIZIONARE!
MAI POTI CITI