Păreri RESTAURANT FENICE PALAS MEDITERRANEAN & LEBANESE meniu libanez în Timișoara

Proaspat inaugurat in orasul de pe BEGA (7 iulie 2020) in incinta malll-ului IULIUS MALL o mandrie pentru timisoreni este restaurantul FENICE PALAS MEDITERRANEAN & LEBANESE, despre care vom încerca să ne facem o părere, atăt despre meniu cât și despre prețuri și atmosferă.

FENICE PALAS MEDITERRANEAN & LEBANESE este singurul restaurant dispus pe patru nivele ceea ce il transforma in cel mai mare restaurant. Investitorii s-au gandit sa faca ceva unic pe piata din ROMANIA.

Au scos din buzunare 2 milioane de euro pentru a se asigura ca totul va fi perfect.

Locul in care savurezi preparate din bucătaria LIBANEZĂ si preparate mediteraneene, totul intr-un cadru unic.

Restaurantul cu meniu libanez se intinde pe o suprafata de 1800 mp in zona UBC3 adica UNITED BUSINESS CENTER din IULIUS MALL TIMISOARA.
pareri forum restaurant fenice palas mediterranean & lebanese timisoara

La amenajarea restaurantului au lucrat arhitecti si designeri din LIBAN, ITALIA TURCIA si ROMANIA. Veti fi uimiti de decorul desprins din basme, lumini amenajari florale si privelistea de vis.

Restaurantul FENICE PALAS MEDITERANNEAN &LEBANESE detine  pe langa terasa uimitoare si un spatiu dedicat evenimentelor  fie ele corporate sau dedicate familiei si de ce nu  aici se pot organiza si seminarii si workshopuri.

Toate preparatele  iubite de romani te asteapta sa le degusti. Cine nu vrea sa manance: "MEZZO", ”TABOULEH", HOMMOUS", MUTABAL" si preparate din vita, porc, peste , pui toate asezonate cu cele mai noi condimente si plante?

Nici iubitorii de cafele nu vor fi dezamagiti. Incercati cafeaua arabeasca cu hell, cafeaua turceasca la nisipi si desigur cafea espresso, latte. cappucino in combinatie cu vanile, caramel.  toffeenut.

Mancarea fina merge cu muzica aici vin artisti , trupe, cantareti si asta e un bonus. Cei mai buni buctari din LIBAN si Romania  sunt gata sa va impresioneze cu preparatele  ale caror retete sunt mostenire.

SALA DE EVENIMENTE poate gazdui 60 de persoane ceea ce asigura nu doar intimitate dar si aplicarea  corecta a masurilor de igiena  in aceasta perioada grea pentru toti.

Deveniti visatori cu privelistile  restaurantului  de la terasa vezi parcul verde din interiorul mall-ului, vestitele GRADINI IULIUS MALL.

Intr-o atmosfera de basm seara pe langa mancare poti incerca si o narghilea. Muzica ce iti mangaie simturile  si mancarea ce iti gadila papilele gustative, atmosfera  toate ingredientele unei seri de succes.
pareri meniu restaurant fenice palas mediterranean & lebanese timisoara

ADRESA RESTAURANT FENICE PALAS MEDITERRANEAN & LEBANESE in incinta IULIUS MALL TIMISOARA in UBC3

PIATA CONSILIULUI EUROPEI 2

TIMISOARA TELEFOANE
MOBIL: 0770 352 352
FIX:0356 421 112

TIMISOARA orasul unic in atatea moduri va indemana  sa il vizitati. Arhotectura, culoare, spatii verzi, parcuri, si restaurante unde se mananca bine.

Si daca ati ajuns in TIMISOARA nu se poate sa nu treceti pe la mall. Si clar vi se face foame.

Si atunci nu ezitati sa va opriti la RESTAURANTUL FENICE PALAS MEDITERANEEAN &LEBANESE.
MAI POTI CITI