Păreri cazare pensiunea ANNAPOLIS BRASOV. Boutique Hotel Residence Central Annapolis prețuri, tichete vacanță, contact.

Să ne facem o părere despre Hotel Residence Central Annapolis Brașov (acceptă tichete de vacanță!) construită în stil art nouveau, datând din 1909 amplasată vizavi de Biserica Neagră și care pe forumurile de booking beneficiază de recenzii foarte bune care apreciază camerele mari, curate, bine încălzite și posibilitatea de a lua micul dejun

Media părerilor despre Hotel Residence Central Annapolis Brașov cazare situata chiar lângă Piata Sfatului este in jur de 8.2 din 10 ceea ce nu este rău de loc.

Prețul cazării la Hotel Residence Central Annapolis Brașov se învîrte în jurul a 325 pentru o cameră dublă standard ajungând până la 600 lei pentru o suită DeLuxe pentru 4 persoane.

Oaspeții apreciază în comentariile lor parfumul de epoca, specific întregii clădiri, mare parte recondiționată superb.

pareri Hotel Residence Central Annapolis Brasov cazare cu tichete de vacanta

De la gradina interioară specifica locuințelor din Ardeal, la parchetul manufacturat din stejar, sobele produse de celebra familie Schmidt, mozaicul din bai, somptuoasele candelabre, care imprimă aerul aristocratic inconfundabil.

Hotel Residence Central Annapolis Brașov pune la dispoziția oaspeților următoarele facilități de cazare

♦ Cazare One Bedroom Suite

Situat la parterul imobilului, acest apartament este compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial și un living spațios. Ideal pentru trei persoane, aduce confortul așteptat la prețuri rezonabile.

♦ Cazare Double Room

O cameră matrimonială, cochetă, cu vedere la turnurile de apărare ale vechii cetăți a Brașovului sau la curtea interioară, această cameră intimă este ideală pentru cuplurile romantice sau călători singuri.

♦ Cazare Double Room View

O cameră spațioasă, cochetă și intimă, din geamul căreia se înalță cel mai important si cel mai vizitat obiectiv turistic al Brașovului, Biserica Neagră.

Patul Queen sau Twin și cei 45 metri pătrați sunt organizați astfel încât confortul dumneavoastră să fie în prim plan.
pareri cazare camere Hotel Residence Central Annapolis Brasov

♦ Cazare Deluxe Double Room

 O cameră matrimonială cu un dormitor spațios de 32 metri pătrați, un pat Queen și elemente originale din 1909, cum ar fi sobele construite de cei mai renumiți producători ai vremii, parchetul din lemn de stejar făcut manual sau mozaicul din băi. Toate acestea conferind o ședere memorabilă, readucând în prezent izul de odinioară.

♦ Cazare Deluxe Suite

Un apartament compus dintr-un living cu canapea extensibilă și un dormitor spațios cu pat Queen, ce păstrează și el elemente specifice Art Nouveau de la începutul anilor 1900. Fie că ești un familist convins sau călătorești cu grupul de prieteni, cei 70 de metri pătrați sunt astfel organizați pentru a vă conferi intimitate și confort.

Prin pozitionarea excelenta in centrul vechi al Brasovului, Annapolis faciliteaza accesul la o multime de obiective din zona, de la Biserica Neagra, Piata Sfatului si Prima Scoala Romaneasca pana la librarii, restaurante si cafenele.

Contact Hotel Residence Central Annapolis Brașov

E-mail
reservations@residencecentral.ro
office@residencecentral.ro

Telefon 
+40 755 058 888
+40 368 001 008
MAI POTI CITI