LARISA MUNTEANU biografie, vârsta, data nașterii, înălțime, iubit

Citește biografia Larisa Munteanu aka Prințesa manelelor și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Larisa Munteanu. Cele mai frumoase poze cu Larisa Munteanu le găsiți pe pagina ei de Instagram @larisa_munteanu_official

Cancanul monden al momentului este faptul că Dani Mocanu și Larisa Munteanu ar forma un cuplu.

Dani Mocanu și Larisa Munteanu par să se distreze de minune pe Litoralul românesc, la Mamaia, ziua bucurându-se de plajă și mare, iar seara chefuind pe săturate prin cluburile de fițe de pe acolo.

Conform biografiei, bruneta Larisa Munteanu s-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton ca dansatoare de manele.

biografia larisa munteanu iubita lui dani mocanu

Formele bine conturate au făcut-o celebră pe Larisa Munteanu. Mişcărilor foarte provocatoare şi lipsa totală de inhibiţii au transformat-o într-una dintre cele mai interesante figuri ale showbizului autohton.

De asemenea, bruneta a impresionat prin energia incredibilă pe care o avea în timpul show-urilor extrem de senzuale făcute în faţa admiratorilor ei.

După o serie de relaţii cu persoane cunoscute, Stelian Ogică fiind şi el pe ”listă”, Larisa Munteanu a devenit mamă acum doi ani şi, de atunci, a încercat să fie cât mai discretă, puţinele ei ieşiri publice fiind însă memorabile, atât pentru felul în care arată, cât şi pentru scandalurile pe care le-a avut cu tatăl fiicei sale, cel care a şi părăsit-o pe când era însărcinată.

wiki larisa munteanu printesa manelelor

Lipsită complet de inhibiții, focoasa Larisa Munteanu devenită cunoscută pentru mișcările senzuale din ringul de dans la show-urile de manele și-a expus formele bine definite și bustul generos. S-a văzut aproape tot! Din câte se pare, Larisa Munteanu nu ratează nicio ocazie să-şi expună formele senzuale.

Chiar dacă s-au afișat în poze la mare, acolo unde s-au distrat împreună pe un ski-jet sub razele soarelui, niciunul nu își asumă oficial relația.

Dani Mocanu s-ar da singur pentru a nu-și pierde din fane, iar Larisa Munteanu, familiarizată cu lumea maneliștilor, ar înțelege acest lucru.
MAI POTI CITI