Indiferența față de persoana iubită când un bărbat devine indiferent. Ce faci când persoana iubita te ignoră

Indiferența față de persoana iubită, ce faci când persoana iubită te ignoră. De ce este indiferent cu mine când un bărbat devine indiferent.

Când ești tratată cu indiferență nu înseamnă că bărbații preferă femeile indiferente, așadar ce faci când persoana iubita te evită și se retrage?

Luați în considerare că una din principalele posibile cauze ale indiferenței unui bărbat față de o femeie poate fi și faptul că mulți bărbați sunt respinși de emoționalitatea excesivă a femeilor, de tendința spre agresiune, conflicte și isterie.

Atunci când nu suntem într-o relație de cuplu în care ne-am luat angajament de exclusivitate, dacă bărbatul se distanțează, devine indiferent, apare teama că totul se va încheia. Iar cu această teamă de finalitate iminentă, femeile nu se descurcă prea bine.

de ce e indiferent cu mine cand un barbat tace si te evita

Un bărbat devine indiferent când femeia începe să creadă că totul i se cuvine, când sacrificiile și compromisurile îi sunt lucruri străine, când consideră că el o va iubi indiferent de acțiunile sale.

Uneori, apare ideea că dacă persoana acționează într-o manieră indiferentă, atunci există posibilitatea ca ea să aibă mai multi parteneri posibili. În momentul conștientizării şi acceptării acestui fapt, în noi se trezește latura concurențială.

Femeile, de regulă, simt nevoia să reacționeze când un bărbat brusc devine indiferent. Și este de înțeles.

Nu este prea plăcut să treci de la „aproape într-o relație” la „aproape nimic”. Dar trebuie să accepți că nu poți controla ceea ce face sau simte o altă persoană.

Într-o relaţie de dragoste, chestiunile principale – cum ar fi exprimarea afecțiunii – trebuie să fie prezente, chiar dacă e nevoie să fie lustruite într-un anume fel.

Când o femeie ajunge sa se agațe de un bărbat, lucrurile au ajuns aici deoarece el se retrage de fapt. Și culmea ironiei, el se retrage, tocmai pentru ca tu te-ai agățat de el.

Dacă vrei să “obții” un bărbat cu siguranța vei ajunge să-l îndepărtezi, să îl faci să devină indiferent..

Pentru a-l împiedică să se mai  îndepărteze, șă își manifeste indiferența, trebuie sa te desprinzi de el.

Indiferența poate apărea datorită unor relații monotone pe termen lung. Rutina zilnică, lipsa de creativitate și jocurile în viață contribuie la faptul că sentimentele sunt dărâmate și pot să se răcească complet.

Dacă îl iubești și nu vrei să îl pierzi, încearcă să îi fii persoana în brațele căreia se regăsește, se adăpostește. Să-i fii persoana pe care se poată baza în orice moment al vieții lui.

Un partener bun te va sprijini în lucrurile esențiale şi nu va fi niciodată indiferent nici la durerile, nici la bucuriile pe care le simți.

Însă dacă indiferența bărbatului este neclintită de orice efort, atunci, cel mai probabil, nu vă apropiați unul de celălalt.
MAI POTI CITI