Moartea misterioasa COSTIN MARCULESCU. Actorul a fost gasit mort in casa de catre vecini.

Ora unu a diminetii 11 iunie  2020. A murit actorul COSTIN MARCULESCU  el nu mai fusese vazut de cateva zile de vecini.

COSTIN MARCULESCU a fost gasit decedat in apartamentul sau. ADRIANA BAHMUTEANU a declarat ca  actorul urma  sa  lanseze o carte cu dezvaluiri din lumea showbizzului.

BAHMUTEANU spune ca  era trist  depresiv  in ultima vreme. Pe 29 iunie 2020 ar fi implinit 51 de ani.

Supararile i-au adus moartea COSTIN nu a avut deloc noroc in dragoste. Asocierea cu CARMEN PLESA aka FEMEIA CU SARPELE l-a dus incet incet in umbra.

A fost coniderat un DON JUAN  dar de  iubita iubit doar cateva femei. Una dintre povestile de dragoste tumultoase  a fost cea dintre COSTIN MARCULESCU si ALEXANDRA DEMETER care intr-un final i-a devenit logodnica.

de ce a murit costin marculescu cauze

Despartirea de ALEXANDRA l-a marcat.

Suferea COSTIN MARCULESCU ca lumea il uitase? Facea sport  si nimic nu anunta ca ar fi avut probleme de sanatate. A avut parte de o moarte groznica.

O echipa a ANTENEI 1 a fost sunata de vecinii actorului si asa s-a descoperit moartea sa. Dca nu s-ar fi spart si o teva de ppa  si nu ar fi curs apa probabil ca ar mai fi durat o vreme pana ce actorul sa fie dscoperit.

Bietul caine al actorului urla  de cateva zile si oare de ce nu l-a auzit nimeni? COSTIN MARCULESCU s-a nascut la 29 iunie 1969 la CRAIOVA.

A debutat  de tanar  in teatru avea doar 15 ani cand a jucat in "MISIUNE SPECIALA" si "ECATERINA TEODOROIU".

A absolvit UNATC  in anul 1993. COSTIN  MARCULESCU a jucat in filme de succes precum: AL PATRULEA GARD DE LANGA DEBARCADER in 1985 si in 1986 in "LICEENII".

Cantaret,actor, prezent in emisiuni de divertisment a fost fondatorul in 1999 a  SCOLII ARTISTICE DE MODELLING, DANS SPORTIV si a COMPANIEI DE MANECHINE  Si FASHION.

A filmat videoclipuri si a colaborat cu mai multe teatre bucurestene in peste 2000 de spectacole.

DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA! Pacat ca vom asista inca o data la  tratarea mortii unui actor in felurite moduri.

Multi vor veni sa vorbeasca despre COSTIN MARCULESCU. Cat a trait prietenii  adevarat nu au fost langa el.

 A murit COSTIN MARCULESCU de inima rea?
MAI POTI CITI