Mesaje de DOR pentru EL. MESAJE de dor și dragoste pentru EA emoționale.

Mesaje de dor și dragoste pentru EA. Mesaje de DOR pentru EL care emoționează. Cele mai frumoase mesaje de dor sunt mesaje izvorâte din inimă, însă, de multe ori, nu avem inspirația necesară pentru a scrie un astfel de mesaj de dor și dragoste cu impact emoțional.

Iată așadar unele dintre cele mai frumoase mesaje de dor și dragoste pentru EL si pentru EA din care vă puteți inspira.

Mesaje de dragoste și dor pentru el

♦ Tu faci parte din inima mea și nu știu dacă știi că fiecare zi care trece și tu nu esti lângă mine mă face să mă topesc de dorul tău. Grăbește-te să mă salvezi!

♦ Plâng, singurătatea mă sfâșie, dar cel mai tare mă sfâșie dorul de tine. Întoarce-te la mine și fă-mă din nou să zâmbesc!

mesaje de dragoste si dor pentru el cu impact emotional


♦ Dragul meu, nu mai trece acest timp nesuferit în care tu nu îmi eşti aproape şi în care nu îţi văd faţa plină de iubire! Te iubesc enorm, iar dorul meu este nemărginit. Îţi transmit toată dragostea şi sper să ai o zi ușoara!

♦ Port medalionul tău la gât ca un şirag de mărgele. Ard de dorul tău când pleci. Eşti a opta minune a vieții mele.

♦ Iubitule, îmi este dor de tine! Tu eşti totul pentru mine, inclusiv flacăra care mă ţine în viaţă! Iubirea mea nu are margini, la fel cum afecţiunea ta pentru mine e nemărginită şi mă răsfaţă mereu.

♦ Tu eşti cel care mă protejează şi care mă tine în braţe atunci când mi-e greu. Tu eşti totul!

♦ Ştiu că te gândeşti în fiecare secundă câte un minut la mine. Hai mai repede acasă, că mă plictisesc de moarte şi mi-e tare dor de tine!

♦ Dragoste, știi, mă simt cumva tristă fără tine, în inima mea s-a stabilit neliniștea și nu vreau să zâmbesc deloc. Vino cât mai repede posibil, scoate-mă din această captivitate nebună și dă-mi dragostea ta.

♦ Dragul meu, am o singură dorință: să fiu un nor și să fiu lângă tine, să-ți ating fața cu picături mici de ploaie și să-ți sărut buzele! Mi-e dor și visez ca dorința mea să fie împlinită în curând.

Mesaje de dragoste și dor pentru ea

♦ N-ai dreptul să fii atât de frumoasă, n-ai dreptul să ai ochi în care să mă pierd de fiecare dată. Cum să te uit? N-ai dreptul…

♦ Ai reușit să faci din mine un om mai bun, mai calm, mai vesel. Pentru asta și pentru un milion de alte motive, te iubesc! Mi-e dor de tine!

♦ Mă gândesc la tine așa cum un copil se gândește la viață, te doresc așa cum dorește un însetat un strop de apa, mi-e dor de tine așa cum îi e dor omului de libertate.

♦ Tu ești mângâierea mea, visul, speranța, soarta mea! Mi-e dor de tine și știu că și ție ți-e dor de mine, ca și cum o bucată din sufletul meu, cea mai importantă, dragă și iubită, mi-a fost ruptă!

♦ O să-ţi trimit o mie de mesaje de dor pentru că la tine vreau să vin. Când sunt cu tine, poate să fie uragan, căci eu văd doar cer senin.

♦ Aș vrea să fim două culori într-o paletă, să ne-amestecăm până nu ne mai deosebim, și-apoi un copil să ne picteze pe un zmeu și să zburăm cât mai sus, așa, amestecați, pentru totdeauna.


♦ Vântul este necesar frunzelor, valurile sunt necesare mării, florile vor lumina soarelui, iar eu nu pot pur și simplu fără tine, dragul meu! Mi-e dor până la nebunie, aștept cu nerăbdare să te văd!
MAI POTI CITI