Mesaje AMUZANTE de Bună Dimineața Pentru IUBITUL Meu. Mesaje pentru iubit de dor scurte.

Mesaje Haioase de Bună Dimineața Pentru Iubit, mesaje pentru iubit de dragoste, mesaje pentru iubitul meu, mesaje pentru iubit cand e suparat, mesaje pentru iubitul meu buna dimineata scurte si la obiect.

Este minunat să apelați la mesaje haioase de bună dimineața pentru iubit, deoarece acestea nu sunt niște texte obișnuite, ci au o încărcare energetică pozitivă și transmit o mulțime de emoții. Primind un astfel de mesaj dimineața, iubitul vostru va zâmbi, apoi va dori metaforic să răstoarne munții și să-și împărtășească starea minunată cu cei din jur.

* Soarele este foarte șiret! Voia înaintea mea să te viziteze! Dar eu am reușit prima să îți doresc bună dimineața! Dragul meu, trezește-te mai repede! Atâtea lucruri grozave te așteaptă! Privește în oglindă și zâmbește – atunci viața va deveni dublu de strălucitoare!

* Nu este bine pentru un bărbat să fie atât de somnoros! Totuși, eu abia aștept să mă săruți, să mă cuprinzi. Și e timpul noua zi să o întâlnești!

mesaje amuzante pentru iubitul care te-a inselat


* Bună dimineața iubitul meu. Cafeaua te așteaptă, deșteptătoul a sunat demult și soarele a răsărit. Nu mai mângâia supărat perna, trebuie să te ridici din pat, altfel mai dormi încă o oră întreagă! Și ține minte că te aștept, fără tine n-aș avea o zi minunată!

* Iubitule, bună dimineața! Ceasul cu alarmă este deja obosit să sune – trezește-te și oprește-l! Dragul meu somnoros, îți doresc un mic dejun delicios, gânduri fericite și o zi de succes!

* Iubitule, este timpul să te întorci din lumea viselor incredibile în lumea weekendurilor, unde vei găsi nu numai un sărut fierbinte în loc de cafea, ci și o îmbrățișare arzătoare în loc de un duș rece! Bună dimineața!

* Trezește-te, pisoiul meu iubit şi drăguț! „Bună dimineața” îți șoptesc la ureche. Aș vrea să ai puterea să-i spui adio pernei. Fie ca dimineața ta să fie dulce, iar cerul senin. Ziua ta să treacă perfect sub soarele radiant.

* Vreau ca plapuma ce te seduce să dormi și te ține într-o captivitate dulce să dispară! Buină dimineaţa scumpul meu iubit, părăsește patul și vino la mine!

* Bună dimineața, dragostea mea, ce păcat să te trezesc! Dormi ca un copil, iar inima mea este plină de tandrețe și, pentru o clipă, uit cât de curajos și puternic ești și încerc să te protejez.

* Dimineața a izbucnit în dormitorul tău iubitul meu și ți-a adus soare, vigoare, gânduri bune și întoarcerea la viața reală pentru a-ți realiza cele mai bune vise din noaptea trecută.
MAI POTI CITI