Cum ne CAZĂM la HOTEL după ridicarea restricțiilor stării de urgenţa din cauza coronavirusului

Veşti bune pentru cei care se întreabă cum ne vom caza la hotel după 15 mai 2020, odată cu ridicarea stării de urgenţa COVID-19.

Vrem să ştim cum vom servi masa la restaurant intr-un hotel după relaxarea măsurilor de izolare in România asta deoarece este evident că pandemia COVID-19 va schimba clar industria turismului, mai mult decât orice eveniment important din istoria recentă.

Iată că deja hotelierii ne oferă câteva indicii despre cum o să ne cazăm în perioada următoare a anului 2020.

La cele trei hoteluri dezvoltate și administrate de Apex Alliance Hotel Management în București - Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca vor fi anumite măsuri, se arată într-un comunicat de presă.
cum ve vom caza la hotel dupa 15 ridicarea restricțiilor covid 19

Una dintre cele mai importante este păstrarea unui interval de 3 zile (72 de ore) înainte de cazarea următorului oaspete într-o cameră.

De asemenea, va fi un nou concept de mic dejun și de room service cu ambalaje de unică folosință.

Printre schimbările realizate în măsurile de siguranță sanitară ale hotelurilor dezvoltate și administrate de Apex Alliance Hotel Management se mai numără:

  • Creșterea frecvenței dezinfectărilor spațiilor publice ale hotelurilor
  • Încurajarea folosirii cheii digitale, pentru a intra cât mai puțin în contact cu angajații hotelurilor
  • Limitarea accesului în fitness center (odată cu redeschiderea), în funcție de suprafața acestuia
  • Înlocuirea cănilor/paharelor din camere cu unele de unică folosință
  • Utilizarea liftului de către o singură persoană/familie/cuplu care stă în aceeași cameră
  • Utilizarea echipamentelor de protecție de către toți angajații hotelurilor.
  • Verificarea temperaturii angajaților și a simptomelor respiratorii
  • Gestionarea cozilor formate de turiști prin markere pe podea, pentru a asigura o distanțare de cel puțin un metru
  • Așezarea meselor în restaurant (odată cu redeschiderea) pentru a asigura o distanță de cel puțin un metru între mese, dar și între scaunele așezate la aceeași masă.

Cele trei hoteluri, Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca,  care oferă un număr total de 678 de camere în zone strategice ale Bucureștiului – Centrul Vechi, Aeroportul Internațional Henri Coandă și zona de business din nordul Capitalei, vor fi dezinfectate de o companie certificată înainte de a-și redeschide ușile pentru turiști, prin proceduri avansate de dezinfecție aprobate de instituții abilitate în domeniu.

De asemenea, oaspeții care se vor caza în hotelurile Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca vor avea opțiunea de a-și face singuri curățenie în camere, stând astfel la distanță de angajații hotelului și câștigând puncte în conturile lor de membri, pe care le pot transforma ulterior în reduceri la cazările următoare sau la restaurantele hotelurilor.
MAI POTI CITI