www.dubaiaromas.ro pareri forumuri magazin de parfumuri arabesti originale de dama si barbatesti

Parerea comentariilor despre www.dubaiaromas.ro - magazin de parfumuri arabesti extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre Parfumuri arabesti Dubai, Magazin parfumuri arabesti calea mosilor, Parfumuri arabesti dama zaafaran, Dubai aromas cel mai vandut parfum arabesc dama:

1. Pareri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,63

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

In general analiza recezniilor si comentariilor despre magazinul onlinde de parfumuri arabesti DUBAI AROMAS exprimate pe diverse forumuri arata ca acestea sunt pozitive si exprima multumire clientilor.
Dubai design parfumuri arabesti originale scumpe

Opiniile negative despre Dubai design parfumuri arabesti originale se refara la faptul ca parfumurile arabesti din gama exclusive sunt scumpe. Insa acest lucru este de inteles chiar daca la prima vedere nu este asa.

Dubai Aromas Parfumuri Arabesti sunt specializati in comercializare si fabricare parfumuri arabesti si produse cosmetice. ( apa de parfum , ulei concentrat de parfum, tamaie arabeasca , seturi parfum, sapun alep ) toate produse si importate – fabricate in DUBAI.

Pentru a aduce pe piata arome fine, de neuitat, DUBAI AROMAS colaboreaza cu cele mai mari fabrici de parfumuri din Orientul Mijlociu.

Dupa succesul inregistrat in Dubai, si datorita cererii mari de parfumuri arabesti de pe piata Est Europeana DUBAI AROMAS a hotarat sa introduca produsele lor de elita pe piata de nisa din Romania.

Parfumurile orientale vandute pe www.dubaiaromas.ro sunt parfumuri deosebite, indraznete, exotice, misterioase, complexe, senzuale, sofisticate, arome care radiaza profunzime. 

Parfumurile orientale contin condimente ( cele mai intalnite sunt scortisoara, cardamom, piper, cuisoare, nucsoara), uleiuri lemnoase (cel mai intalnit fiind lemnul de agar), mosc, ambra si rasini.

Aceste arome olfactive picante – lemnoase, sunt foarte des asociate cu arome de vanilie, cu arome puternice florale, sau cu arome fructate.

In concluzie, daca tinem seama ca transportul este GRATUIT la comenzi peste 100 lei, magazinul www.dubaiaromas.ro cuprinde o selectie de parfamuri arabesti originale pentru toate buzunarele si gusturile.
MAI POTI CITI