Ulei Esential de Scortisoara pareri forumuri: antibacterian cu spectru larg. Prospect. Preturi.

Parerea comentariilor despre Ulei Esential de frunze de Scortisoara MAYAM extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre ulei esential scortisoara beneficii, ulei esential de scortisoara proprietati, ulei esential scortisoara pret etc.:

1. Pareri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,59

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Cu mirosul său cald și intens, uleiul de frunze de scorțișoară este apreciat pozitiv în parfumerie și în aromaterapie deopotrivă. 
mayam-ulei-esential-de-scortisoara pareri forumuri recenzii

Proprietățile uleiului de scorțișoară

  • antiviral, antifungic, antiparazitar
  • antibacterian cu spectru larg
  • insecticid, acaricid
  • tonifiant, încălzitor, favorizează circulația sanguină și limfatică
  • digestiv, tonic uterin
  • stimulator, tonic sexual, afrodisiac
  • stimulator fizic și psihic

Uleiul esential de scortisoara are o puternică acțiune antiinfecțioasă, stimulatoare și încălzitoare, este utilizat și ca afrodisiac sub formă de masaje sau ca esență în parfumuri.

Scorțișoara este o mirodenie foarte apreciată de mii de ani și a reprezentat o marfă comercială importantă în Orient. Este folosită preponderent în arta culinară dar a fost utilizată mai demult în poțiuni de dragoste, pentru masaje și intern ca antifungic, analgezic, antiviral și vermifug.

Ulei esențial se distilează atât din scoarță cât și din frunze, acesta este obținut din frunze. Mirosul esenței este unul pregnant și persistent, acțiunea sa este în principal antibacteriană, antifungică și antiparazitară iar din punct de vedere energetic și fizic este încălzitor, stimulator.

Recomandări, aplicații ulei esential de scortisoara conform prospectului:

  • micoze, verugi, infecții cutanate
  • infecții bucale și respiratorii, igienă dentară
  • oboseală, somnolență, digestie lentă, stări de astenie și depresive
  • impotență, libidou scăzut
  • circulație sanguină deficitară, încălzirea membrelor și a musculaturii
  • igiena și întreținerea casei
  • prepararea parfumurilor, parfumarea săpunurilor

Mod de utilizare Mylan ulei esential de scortisoara

- uleiul de scorțișoară
- este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie
- dozaj indicativ 0,1 - 2%; fiind un ulei esențial puternic, se folosește în concentrație mică atunci când se ----- aplică pe o suprafață mai mare de piele
- diluat în ulei vegetal, împreună cu alte esențe, sub formă de masaj
- o picătură pe un bețișor cu vată, aplicat pe verugi (negi), o dată sau de două ori pe zi, evitând contactul cu pielea sănătoasă
- ca ingredient în creme, balsamuri și unguente
- ca ingredient în pastă de dinți
- ca aromatizant și parfumant în balsamuri de buze
- ca esență parfumantă pentru săpunuri M&P și CP, sare de baie
- ca ingredient în soluții contra insectelor; în soluții de curățare a tapițeriei și covoarelor ca anti-acarian
- alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide
- pentru difuzare aeriană prin vaporizare sau difuzare aeriană; se recomandă difuzarea pe un timp scurt și în combinație cu alte uleiuri esențiale cu aromă mai blândă (ex. portocale)

VERIFICA PRETURILE ACTUALIZATE ULEI DE SCORTISOARA