RICHARD GERE a devenit TATA la 70 de ani. ALEJANDRA SILVA i-a daruit un baiat.

Viata ne demonstreaza ca este uimitoare, frumoasa si imprevizibila. RICHARD GERE traieste in discretie alaturi de cea de-a treia nevasta ALEJANDRA SILVA.

Despre activista spaniola am scris intr-un articol mai vechi puteti sa recititi biografia acesteia.

Daca revista HOLA nu ar fi scris despre fericitul eveniment din viata cuplului nu am fi stiut nimic.

Nu am fi aflat ca ALEJANDRA SILVA GERE a nascut in luna februarie  a acestui an un baiat care a primit numele de: ALEXANDER GERE.

In AMERICA viata se traieste ALTFEL. RICHARD GERE a devenit pentru a treia oara tata desi a implinit 70 de ani iar ALEJANDRA, sotia, are varsta de doar 35 de ani.
richard gere si iubita sa mai tanara cu 35 de ani

RICHARD GERE si ALEJANDRA SILVA au demonstrat  ca dragostea nu cunoaste bariere , restrictii si in general atunci cand iubesti totul e posibil.

Amandoi au mai bifat casnicii. Din prima casatorie RICHARD GERE are un fiu HOMER JIGME JAMES.

Baiatul are 20 de ani si provine din casatoria actorului cu  actrita CAREY LOWELL.

ALEJANDRA a fost casatorita cu un magnat al mineritului GOVID FRIEDLAND. Din aceasta casatorie a rezultat un baiat pe nume ALBERT de sase ani.

Atunci cand s-a maritat cu RICHARD, ALEJANDRA a spus ca a trait realitatea unui basm.

RICHARD si-a laudat nevasta si a spus ca este cel mai fericit barbat din univers. Pentru ca ALEJANDRA este frumoasa, sensibila , se implica in viata oamenilor este afectuoasa, dragastoasa si in plus gateste divin .

Preferatele lui sunt salatele. RICHARD si ALEJANDRA nu au vorbit despre sarcina pana cand ALEJANDRA a primit binecuvantarea lui DALAI LAMA prieten bun cu actorul celebru.

RICHARD nu are timp sa se plictiseasca. El este un activist liberal  care isi sustine   credintele si ideile. Nu a ezitat sa il  combata pe TRUMP.

Asta se intampla in 2017 in timpul FESTIVALULUI De FILM de la BERLIN.  RICHARD GERE a spus ca presedintele TRUMP a incurcat semantica cuvinteleor imigrant si terrorist.

"THE MOST  HORRIBLE THING THAT TRUMP HAS DONE IS CONFLICTED TWO WORDS: REFUGEE AND <<TERRORIST>>.

IT WAS THE SAME THING IN THE US NOW. THAT S WHAT HE  S ACCOMPLISHED TO A LARGE SEGMENT  OF OUR POPULATION.

NOW WE ARE AFRAID OF THEM THIS IS THE BIGGEST  MISTAKE CONFLICTING THESE TWO IDEAS."

RICHARD a spus ca presedintele a reusit sa invrajbeasca cetatenii contra imigrantilor un conflict intre doua idei diferite. Doar imigrantii erau oamenii care aveau nevoie de ajutor care sperau la un refugiu nu oamenii de care sa ne fie teama.

Nu a uitat nici de actorie fiind activ apreciat de critici pentru un rol de evreu NORMAN in  THE  MISERABLE RISE AND TRAGIC FALL OF A NEW YORKER  FIXER. IMPECABIL in acest rol au spus criticii.

RICHARD a spus ca traieste la NEW YORK de la 21 de ani si a trai printre evrei e ceva comun ba mai mult e musai sa preiei umorul lor.

A mai jucat in 2012 in ARBITRAGE la fel de apreciat, 2015 THE BENEFACTOR, in 2014 TIME UT of MIND, 2017- THE DINNER.

Carismatic, elegant, sensibil, ferm actorul declara ca in cariera a intalnit scenaristi, regizori care l-au lasat sa joace exact cum a vrut.

Un exemplu de urmat  la varsta de 70 de ani RICHARD GERE traieste viata din plin si se bucura de cel de-al treilea copil  micul ALEXANDER.

Un cuplu care prefera discretia  si isi vad de viata fericiti in conacul lui GERE de la NEW WORK.

Ati auzit recent de vreun cuplu  de acest fel si in ROMANIA?
MAI POTI CITI