RALUKA biografie, iubit, varsta, zodie, inaltime, instagram, Asia Express

Vezi care este biografia RALUKA, Alexandra Raluca Nistor, (Zodia SAGETATOR) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are RALUKA. Cele mai frumoase poze cu RALUKA le gasiti pe pagina ei de Instagram www.instagram.com/ralukaofficial

Conform biografiei Raluka pe numele adevarat, Alexandra Raluca Nistor, este nascuta in data de 14 noiembrie 1989 în Deva.

Raluka, este artista care a câștigat sezonul 1 Asia Express alături de Ana Baniciu. Vezi ce cântece și videoclipuri a lansat cântăreața Raluka în ultima perioadă, ce poze noi a publicat pe Facebook și Instagram. Află din biografie Raluka data nașterii, înălțimea și vârsta. Vezi si cum arată sora ei și cine este iubitul cântăreței Raluka.


Raluka se bucură de o perioadă benefică, atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. După ce a câștigat marele premiu la emisiunea Asia Express, frumoasa artistă a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre bărbatul care-i este alături și pe care îl ține ascuns de ochii presei.

Raluka trăiește de cativa ani de zile o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat misterios căruia nu dorește să-i dezvăluie identitatea.

După zvonurile că Raluka s-ar fi iubit cu DJ Sava, zvonuri de cancan care nu au fost niciodată confirmate, după relația cu colegul de scenă, DDY Nunes, și după o idilă eșuată cu un bărbat pentru care rolul de tată era cel mai important, Raluka este decisă să păstreze în totalitate discreția cu privire la viața sa sentimentală.

Alexandra Raluca Nistor aka Raluka a atras atentia presei in primavara anului 2008, cand a castigat Marele Trofeu al Festivalului International de Muzica Usoara „George Grigoriu”.


Fiind absolventa a Liceului de Muzica si Arte Plastice „Sigismund Toduta” din Deva, Alexandra Raluca Nistor a obtinut locul secund la Festivalul Mamaia 2008, sectiunea interpretare.

In toamna aceluiasi an Raluka se inscria la preselectiile emisiunii concurs Megastar; pe parcursul competitiei ea a facut parte din formatia Pepper Girls, alaturi de care si-a incheiat participarea pe locul secund.

Incepand cu primavara anului 2009 Raluka a colaborat cu DJ Sava in vederea producerii unor discuri single.

Primele doua cantece promovate: „September” si „I Like (The Trumpet)” s-au bucurat de reactii favorabile, atat din partea publicului, cat si a presei.

În martie 2011 Raluka şi-a început cariera solo, cu single-ul de debut „Out of you Business".
MAI POTI CITI