Pareri Şampon solid Nature Box vegan cu ulei 100% presat la rece forumuri cosmetice de calitate cu preturi bune

Pe forumurile despre cosmetice bune pentru ingrijirea parului, recenziile si parerile despre șamponul solid Nature Box vegan și cu ulei 100% presat la rece sunt in general pozitive si exprima multumirea si increderea consumatorilor.

Din atenție pentru nevoile consumatorilor, Nature Box a creat șamponul solid, cu ulei natural 100% presat la rece, fără siliconi sau sulfați, integral vegan, fără ingrediente de origine animală, disponibil în două variante, cu avocado, pentru reparare, și migdală, pentru volum.

Distribuite in exclusivitate prin magazinele DM din toata tara, sampoanele solide Nature Box au urmatoarele preturi:

- Samponul solid Nature Box Migdală care oferă volum părului are prețul recomandat de 23,19 lei

- Samponul solid Nature Box cu Avocado care repară în profunzime părul deteriorat și vârfurile despicate are prețul recomandat de 23,19 lei
pareri forum sampon solid nature box cu avocado si migdale

Şamponul solid Nature Box este creat cu uleiuri presate la rece, pentru a oferi beneficiile naturii în întregime. 

Presarea la rece este cel mai eficient proces de extracție, ce permite conservarea în întregime a nutrienților esențiali ai uleiului. Ingredientele naturale acoperă toate nevoile de înfrumusețe, de la vârfurile părului până la porii pielii.

În funcție de nevoile tipului de păr, șamponul solid Nature Box se găsește în două variante: cu avocado, ideal pentru o repararea intensă a părului și remedierea vârfurilor despicate, și cu migdală, ce oferă un aspect plin de volum și senzația de păr bogat.

Șamponul solid poate acoperi 35 spălări, iar procedura de utilizare a acestui tip de şampon este una extrem de simplă: 

- sub apa caldă se freacă șamponul solid în mâini până când acesta face spumă, apoi se aplică spuma de la rădăcini până la vârfuri și se masează ușor.

- se repetă acest ciclu până când părul se consideră curățat, iar în final se clătește cu apă.

VERIFICA AICI PRETURILE ACTUALIZATE

Un avantaj suplimentar al acestui tip de șampon solid de la Nature Box este că devine partenerul perfect de îngrijire în timpul oricărei călătorii. 

Cantitatea de șampon căreia, în mod normal, un călător îi acordă atenție în bagajul său nu mai reprezintă o problemă cu ajutorul produsului de la Nature Box, aflat într-un recipient de mici dimensiuni și foarte practic.
MAI POTI CITI