Pareri cei 8 COPACI ai prosperitatii Remediu FENG SHUI pentru prosperitate

Parerea comentariilor despre cei 8 COPACI ai prosperitatii Remediu FENG SHUI pentru prosperitate si bani extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre remedii Feng Shui pentru bani si sanatate in acest an, remedii Feng Shui pentru casa si birou:

1. Pareri Pozitive - 0,75
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Cei 8 copaci ai prosperitatii sunt cel mai puternic remediu Feng Shui pentru anul acesta. 
pareri remediu fengshui bani cei 8 copaci

Este un grup foarte frumos de 8 copaci aurii creat pentru a activa energia pozitiva si de bun augur pentru steaua 8, steaua prosperitatii. Creste nivelul veniturilor si al averii pentru toti cei care detin acest remediu.

Este recomandat tuturor nativilor din toate zodiile, dar trebuie detinut mai ales de persoanele care au afaceri si doresc sa se dezvolte.

Trebuie detinut de toate persoanele care doresc sa aiba o situatie financiara buna si care doresc sa prospere in acest an.

Se amplaseaza in camera de zi sau in birou in partea de est.

VERIFICA AICI PRETURILE ACTUALIZATE Cei 8 Copaci ai PROSPERITATII 

Feng Shui studiază influenţa ambientului asupra sorţii omului şi ne ajută să folosim elementele naturii, pentru a exploata norocul.

Feng Shui studiază și folosește forțele invizibile care ne guvernează și ne afectează pe toți. Energia cunoscută sub numele de Qi este forța invizibilă care reprezintă liantul întregului univers și al tuturor lucrurile care există laolaltă.
MAI POTI CITI