NOBLETE rezumat serial coreean istoric la NATIONAL TV

Rezumatul serialului Noblete (The Great Merchant aka Geosang Kim Man Deok), serial coreean istoric pe care il puteti vedea la National TV cu actorii Lee Mi-yeon, Han Jae-seok, Park Sol-mi.

Conform rezumatului, actiunea serialului NOBLETE se petrece in epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazata pe sex.

Practic, era imposibil ca o femeie sa se exprime liber si sa urmeze calea pe care o dorea.

In aceasta epoca de oprelisti, o tanara femeie s-a afirmat cu putere printre locuitorii insulei Jeju, insula cunoscuta ca loc de exil si suferinta, iar faima ei a ajuns pana la Curtea Regala din capitala.
rezumat serial coreean noblete

Este vorba de Kim Man-deok, o negustoreasa care a decis ca in lumea corupta a comertului sa aplice principiile cinstei si corectitudinii si sa isi faca o cariera intr-o societate potrivnica.

Ea a pornit din clasa de jos, fiind o curtezana a statului fara nicio perspectiva de a scapa de statutul ei, dar reusind prin darzenie si vointa sa ramana in istorie ca "bunica ce imparte", dupa ce si-a dat averea pentru a scapa populatia insulei de foamete.

La naștere, Kim poartă numele de Yi Hong. Mama ei moare la scurt timp după naștere, lăsându-i fiicei sale un flaut care, într-o bună zi, o va ajuta să se conecteze la tatăl ei.Kim este adoptat de Madame Kim, o fostă doamnă a palatului, dar care este cunoscută de Kim drept „Hal-mae” („Bunicuță”).

Șapte ani mai târziu, Hal-mae ajunge în sfârșit pe insula Jeju și este reunit cu Kim și Dong Ah. 

În timp ce Hal-mae încearcă să-l scoată pe Kim din registrul eraeng, ea constată că mama lui adoptivă a lui Kim și Asistenta Magistratului l-au ucis pe Yi Eun Hong, mama lui Kim.

Fostul prieten al lui Kim, Oh Moon-seon, simte un sentiment de inferioritate și concurează subordonat cu ea în calitate de șef al Brokers Market Gate West.

Înaltele standarde și etica de afaceri ale lui Man-Deok determină ca afacerea ei să prospere, în timp ce gelozia și resentimentele lui Kim, precum și lăcomia ei pentru bogăție și putere, duc la sfârșitul ei.
MAI POTI CITI