NOBLETE rezumat serial coreean istoric la NATIONAL TV

reverse.ro/
Rezumatul serialului Noblete (The Great Merchant aka Geosang Kim Man Deok), serial coreean istoric pe care il puteti vedea la National TV cu actorii Lee Mi-yeon, Han Jae-seok, Park Sol-mi.

Conform rezumatului, actiunea serialului NOBLETE se petrece in epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazata pe sex.

Practic, era imposibil ca o femeie sa se exprime liber si sa urmeze calea pe care o dorea.

In aceasta epoca de oprelisti, o tanara femeie s-a afirmat cu putere printre locuitorii insulei Jeju, insula cunoscuta ca loc de exil si suferinta, iar faima ei a ajuns pana la Curtea Regala din capitala.
rezumat serial coreean noblete

Este vorba de Kim Man-deok, o negustoreasa care a decis ca in lumea corupta a comertului sa aplice principiile cinstei si corectitudinii si sa isi faca o cariera intr-o societate potrivnica.

Ea a pornit din clasa de jos, fiind o curtezana a statului fara nicio perspectiva de a scapa de statutul ei, dar reusind prin darzenie si vointa sa ramana in istorie ca "bunica ce imparte", dupa ce si-a dat averea pentru a scapa populatia insulei de foamete.

La naștere, Kim poartă numele de Yi Hong. Mama ei moare la scurt timp după naștere, lăsându-i fiicei sale un flaut care, într-o bună zi, o va ajuta să se conecteze la tatăl ei.Kim este adoptat de Madame Kim, o fostă doamnă a palatului, dar care este cunoscută de Kim drept „Hal-mae” („Bunicuță”).

Șapte ani mai târziu, Hal-mae ajunge în sfârșit pe insula Jeju și este reunit cu Kim și Dong Ah. 

În timp ce Hal-mae încearcă să-l scoată pe Kim din registrul eraeng, ea constată că mama lui adoptivă a lui Kim și Asistenta Magistratului l-au ucis pe Yi Eun Hong, mama lui Kim.

Fostul prieten al lui Kim, Oh Moon-seon, simte un sentiment de inferioritate și concurează subordonat cu ea în calitate de șef al Brokers Market Gate West.

Înaltele standarde și etica de afaceri ale lui Man-Deok determină ca afacerea ei să prospere, în timp ce gelozia și resentimentele lui Kim, precum și lăcomia ei pentru bogăție și putere, duc la sfârșitul ei.