COLLANOL pareri forum colagen 3D pentru articulatii. Prospect. Preturi.

Parerea comentariilor despre COLLANOL VISISLIM colagen 3D cu curcumină extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale pentru sănătatea articulațiilor:

1. Pareri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Conform prospectului, datorită compoziției sale speciale Collanol favorizează refacerea activă a articulațiilor, cartilajelor și ligamentelor și îmbunătățește mobilitatea acestora.

Sunt cunoscute cinci tipuri de colagen, dar numai unul dintre ele este răspunzător de articulații, cartilaje și ligamente – acesta este colagenul tip II.
visislim collanol colagen 3d articulatii recenzii forumuri

Colagenul intact tip II, denumit și nedenaturat, care se găsește în Collanol, este singurul colagen natural cu spirala tridimensională a moleculei complet conservată.

Datorită acestei spirale triple, odată ajuns în intestinul subțire, colagenul intact tip II provoacă o reacție imună, denumită toleranță orală.

Suplimentul natural Collanol este extrem de preţios atât pentru persoane ale căror articulaţii pur şi simplu trosnesc uneori, cât şi pentru persoane cu o stare mai complicată.

Studiile clinice confirmă - Collanol îmbunătăţeşte starea articulaţiilor în caz de osteoartrită, reduce durerea, îmbunătăţeşte extensia genunchiului şi ajută pentru o activitate fizică mai îndelungată, indiferent de vârstă.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE COLLANOL 3D

Principalele beneficii ale colagenului 3D Collanol sunt potrivit informațiilor din prospect:

- Reactivează producția de colagen

- Ameliorează durerea

- Reduce rigiditatea

- Îmbunătățește funcționalitatea

- Facilitează îndoirea genunchiului

- Estompează inflamațiile

- Încetinește apariția durerii în cazul efortului fizic

Ingrediente compoziție active per capsulă de Collanol:

Extract micelar din rădăcină de curcumă (Curcuma longa) cu 6% curcuminoide - 470,6 mg;

Vitamina C - 80 mg;

Colagen natural tip II nedenaturat - 40 mg;

Cupru - 1 mg;

Mangan - 2 mg;

Vitamina D3 - 5,5 mcg.

Este demonstrat că extractul micelar din curcumă, care se află în compoziția Collanol, atinge o biodisponibilitate de 185 ori mai puternică comparativ cu extractul obișnuit din curcumă.

În acest mod se explică eficiența sa ridicată în doze mici – doar 500 mg curcumină micelară este echivalent cu aproape 4 g pulbere curcumină brută.

Mod de administrare COLLANOL: 1 capsula pe zi.
MAI POTI CITI