BLESTEMUL MEU IUBIT rezumatul povestii de iubire de la PRO 2 din 13 aprilie 2020

BLESTEMUL MEU IUBIT rezumat. BLESTEMUL MEU IUBIT actori distibutie. Melodie de inceput BLESTEMUL MEU IUBIT.

La PRO 2 din 13 aprilie 2020 telespectatorii vor putea urmari de luni pana duminica de la ora 22.30 telenovela mexicana "BLESTEMUL MEU IUBIT".

Titlul original al telenovelei este " MI ADORABLE MALDICION" si este o adaptare a unui serial columbian al carui scenariu a fost scris de JULIO JIMENEZ.

TITLUL serialului columbian este "LOLA CALLAMIDADES" si a mai fost varianta " BELLA CALLAMIDADES".

BLESTEMUL MEU IUBIT este o telenovela cu 121 de episoade vreme indelungata veti avea timp sa va obisnuiti cu eroii telenovelei. Primul episod a fost difuzat la 23 ianuarie 2017 si a avut finalul la 9 iulie 2017.
rezumat BLESTEMUL MEU IUBIT toate episoadele

O echipa numeroasa a lucrat la aceasta telenovela care a cucerit publicul. Telenovela a fost creata de GABRIELA ORTI SUZA.

Scenariul a fost scris de GERARDO SANCHEZLUNA, FElLIX CORTES, JULIO JIMENEZ, PALMIRA OLGUIN, JOSE SERAFIN.

Regia este meritul lui SANDRO SCHIFFNER si EDUARDO SAID. Nu uitam de muzica semnata de JORGE EDUARDO MURGUIA si MAURICIO ARRIGAGO.

Tema muzicala de deschidere ii apaprtine lui LA AIDICTIVA BANDA JOSE DE MEILLOS. Melodia se numeste : "ME QUENDO AQUI CONTIGO."

Actorul JOSE CARLOS RUIZ a fost nominalizat la BEST LEADING ACTOR la TV Y NOVELAS AWARDS in 2018.

Sa facem cunostinta cuactorii si personajele telenovelei "BLESTEMUL MEU IUBIT".

DISTRIBUTIE SI PERSONAJE BLESTEMUL MEU IUBIT 

RENATA ROTNI este eroina principala AURORA SANCHEZ
PABLO LYLE este eroil principal iubitul AUROREI, RODRIGO VILLAVICENCIO
LAURA GARMINE-MONICA
ROBERTO BLANDON-SEVERO TRUJILLO
JOSE CARLOS RUIZ-PONCIANO JUAREZ
PATRICIA NAVIDAD-APLONIA ORTEGA
MAYA MISHALSKA-ELSA SOLANA
CECILIA GABRIELA -CORINNE
SOCORRO BONILO-MACRINE RONERO
PATY DIaZ-BRIGIDA SANCHEz
ERIKDIAZ- RAFAEL GALICIA
ALEJANDRO AVILA-CAMILO ESPINOSA
JUAN ANGEL ESPERANZA-JERONIMO RIOS
ALEJANDRO RUIZ- COMANDANTE ONESIMO QUINONES
BARBARA GONZALEZ-ALTAGRACIA
JULIANA DE LA GARZA- MAXINIRO
CATALINA LOPEZ-XOCHTIE RONERO
ALDA GUERRA- LUIS DELGADO
GENA GARCIA- PILAR ALARCON
ILSE IKEDA- BONIFACIA MUJICA
CHRISTIAN ANDERE- EFIFANIA
SANTIAGO HERNANDEZ-GONZALO GALICIA
EUSTO GOMEZ CRUZ- PADRE BASILO
ANA TENA- YOUNG AURORA
MIKEL- YOUNG RODRIGO
RICARDO ZESLICHE- TOBIAS AVILEZ JIAREZ
IGNACIO GUADALUPE-ANSELMO SaNCHEZ
HECTOR CRUZ-ABUNDIO IBANA
VIRGINIA MARIN- GERO JUAREZ
CONAN O BRIEN- VANZATORUL De BRANZA DE LA PIATAS - GLORIA SUAREZ
CARLOS ATTIE- EURESTO

REZUMATUL telenovelei "BLESTEMUL MEU IUBIT"

Telenovela mexicana spune povestea unei tinere adolescente pe nume AURORA. Frumoasa adolescenta s-a confruntat cu tragedia pierderii mamei sale.

De parca nu ar fi fost indeajuns fata este blestemata si de aceea a fost stigmatizata atunci cand MACRINA a spus despre AURORA ca este intruchiparea raului a durerii si a pierderii.

Si masura a fost ca fata sa fie izolata de restul lumii.

Tatal AUROREI coplesit de pierderea sotiei nu poate face fata situatiei si incearca cu putinele puteri sa isi protejeze fata.

AURORA este nevoita sa creasca fara sa cunoasca alti oameni. Oare ce pacat sa apese asupra ei daca nu cumva un trecut intunecat ce apartinuse mamei sale.

Viata ei s-a transformat intr-un calvar.


AUROREI ii este interzis sa iasa  din afara casei sa nu se avante prin oras. Fire rebelea AURORA incalca interdictile impuse de tata si pleaca intr-o zi sa vada orasul.

Este vrajita de zumzetul orasului de sunete de culori de oameni pe care ii vede si care i se par prietenosi. Asta pana cand MACRINA o recunoste si instiga oamenii asupra ei.

Fata este prinsa intr-o  bataie oamenii incearca sa ii aplice o corectie. Nu stim ce s-ar fi intamplat daca la fatta locului nu ar fi ajuns RODRIGO un tanar  care incearca sa o salveze pe AURORA.

RODRIGO  facea parte dintr-o familie instarita si da o cunoaste pe AURORA de cand erau copii.

Este momentul in care AURORA se indragosteste de RODRIGO personaj jucat de actorul PABLO LYLE.

Si lui RODRIGO ii place de AURORA si ii va raspunde sentimentelor. AURORA si RODRIGO incep o poveste de dragoste. Ei sunt decisi sa arate lumii ca iubirea poate spulbera mitul ca AURORA este blestemata.

Sunt oameni care vor sa le puna bete in roate si sa ii desparta? Desigur ca cei doi vor fi nevoiti sa depaseasca multe obstacole pana sa traiasca linistiti.

Cum vor trece peste toate obstacolele AURORA si RODRIGO cine ce unelteste impotriva lor ce intrigi desfasoara unii asta va ramane voua sa descoperiti de-a lungul celor 121 de episoade.

La noi aceasta telenovela a mai fost o data difuzata. Data fiind situatia cu pandemia se pare ca si televiziunile sunt nevoite sa se adapteze asa ca sa nu va mirati daca vom mai vedea reluari ale telenovelelor turcesti, mexicane, spaniole, italiene.

RENATA ROTNI cea care da vita personajului AURORA a marturisit jurnalistilor ca acest rol a fost o mare provocare si a muncit mult.

Pentru ca AURORA personajul a scos-o din zona de confort. Este un personaj dificil intrucat  AURORA traverseaza stari antagonice  si trece de la ras la plans de la intuneric la lumina si invers.

RENATA ROTNI  a trait o poveste de iubire in viata reala cu un om de afaceri mai mare ca ea cu zece ani.

Barbatul iubit se numeste ALEJANDRO RIVES. Unii au crezut ca RENATA si ALEJANDRO chiar s-au casatorit in secret.

Asta dupa minunata vacanta in MAROC pe care AURORA si-a permis-o dupa erminarea filmarilor la telenovela "BLESTEMUL MEU IUBIT".

Dupa o vreme iubaretii s-au despartit ca apoi impacarea sa fie mai dulce. Din 13 aprilie 2020 sunteti invittai sa urmariti telenovela mexicana  "MI ADORABLE MALDICION".
MAI POTI CITI