Biografia VRAJIMATURICA aka actrita ANDREEA GHITA din GASCA ZURLI DOMNITA din spatele personajului

Biografie Andreea Ghita aka VRAJIMATURICA din Gasca Zurli

Spui GASCA ZURLI spui FETITA ZURLI, VRAJIMATURICA, BUCATARASUL ZURLI.

Cateii TASHA si TASHU, LULU, TURA-VURA, TANTI PREZENTATOAREA personajele care au facut istorie si au transformat viata parintilor si a copiilor din Romania.

Asa s-a nascut FENOMENUL GASCA ZURLI. Am invatat ca VRAJIMATURICA este prietena cea mai buna a FETITEI ZURLI dar stiti voi oare cine sta in spatele acestui personaj?

VRAJIMATURICA s-a nascut in REGATUL MATURILOR. Mama este REGINA MATURA iar tatal este REGELE FARAS.
wiki vrajimaturica gasca zurli

Cei doi traiau linistiti in REGAT si au fost nespus de fericiti  atunci cand FETITA LOR a venit pe lume.

VRAJIMATURICA este o fetita vesela ii plac nespus jocurile si copiii. Ursitoarele i-au daruit puteri magice. Se imbraca colorat aidoma FETIEI ZURLI.

Si de cand a venit in GASCA ZURLI, VRAJIMATURICA si-a facut prieteni  pe cei din GASCA ZURLI.

Asa incat ea a devenit adorata de FETITA ZURLI, BUCATARASUL ZURLU, TURA-VURA, BAIETELUL ZURLI, ZANA BUNA si desigur TANTI PREZENTATOAREA.

VRAJIMATURICA iubeste curatenia si vrea sa ii invete pe toti copii cat de important este sa traim intr-o lume CURATA. Si ii mai invata sa isi puna jucariile la loc sa lase mereu curat in jurul lor.

Copiii invata de la VRAJIMATURICA ca in viata noastra trebuie sa isi faca loc preocuparea pentru ingrijirea si protectia mediului si iubirea fata de animale.

VRAJIMATURICA are un vis. Vrea ca toti copii sa invete sa aprecieze curatenia  Pentru ca isi iubeste prietenii din GASCA ZURLI care ii urmeaza  sfaturile VRAJI i-a avansat pe toti in grad de "CAVALERI AI CURATENIEI".

VRAJI stie sa cante si sa danseze e mereu vesela si impreuna cu cei din GASCA ZURLI au  realizat mii de spectacole in tara dar si in strainatate.

In spatele personajului iubit de copii  VRAJIMATURICA se ascunde domnita ANDREEA STEFANIA GHITA.

ANDREEA STEFANIA GHITA este de profesie ACTRITA. De zece ani s-a alaturat GASTII ZURLI si a adunat mii de spectacole si amintiri.

ANDREEA STEFANIA GHITA a decis ca lumea sa stie cat mai putine lucruri despre ea. NU STIM unde s-a nascut, stiri despre familia ei  si la ce teatre a mai lucrat.

Varsta probabila pana in 30 de ani. O discretie absoluta  se asterne  atunci cand faci un research despre ACTRITA ANDREEA STEFANIA GHITA.

In vara anului 2018 VRAJIMATURICA indragostita de PRINTUL ei a decis sa se casatoreasca. Nunta a avut loc in BUCURESTI la un restaurant luxos.

Inconjurata de toti prietenii si bineinteles  de prietenii de la GASCA ZURLI , ANDREEA GHITA a spus fericta un "DA" ferm. Lumea s-a distrat mai ales ca petrecerea s-a tinut la piscina.

Sotul ANDREEI este un barbat cu mustata brunet. ATAT stim si despre barbatul care a dus-o la altar pe ANDREEA.

Am aflat totusi ca ANDREEA  GHITA este TRAINER in cadrul CREDO-CENTRU De RESURSE EDUCATIE SI DEZVOLTARE.

Impreuna cu fondatoarea scriitoare LUCIA POPESCU si RALUCA CAMPEASI ANDREEA GHITA preda cursuri de dezvoltare personala pentru copii si tineri de la 6 la 16 ani.

Sunt cursuri de pictura, desen, design, cluburi de lectura, jocuri interactive. jocuri de dictie. VRAJI aka aNDREEA GHITA lucreaza tot cu copii si tineri ceea ce inseamna ca adora ceea ce face.

Sa ajute copii sa ii transforme in viata reala in  oameni de nadejde  ai viitorului.

Mireasa ANDREEA GHITA nu a avut luna de miere. O singura zi a fost alaturi de sot si asta pentru ca VRAJI s-a intors la munca o asteptau copiii de pe litoral.

ANDREEA STEFANIA GHITA a intrat in constiinta parintilor si a copiilor drept  VRAJIMATURICA care ii invata pe copii sa fie ordonati sa iubeasca natura si sa fie puternici.

In spectacole "VRAJI" se foloseste de puterile magice si  pe loc face VRAJI.
AZI CA TE
ZINI MANI ME
AZI CA BUM
ZI SI TU ACUM
AZI CA PATA
SI VRAJA E GATA

Si de indata vine VRAJI si ii invata pe copii sa NU UITE insemnatatea curateniei. Un personaj iubit.

Si nu doar de copii dar si de oamenii mari. VRAJI face ce face si ii cucereste pe toti  dar domnilor sa nu uitati ca VRAJI e "luata".

ANDREEA STEFANIA GHITA o bruneta cu ochii verzi cuceritoare si discreta in viata reala si adorabila in spectacole.

VRAJIMATURICA le este de ajutor parintilor  care ii sunt recunoscatori. Doar EA reuseste sa ii indemne pe copii sa fie curati sa iubeasca natura  sa cante si sa danseze.

Nu singura ci cu toti din GASCA ZURLI :

VERO CALIMAN- FETITA ZURLI
BUCATARASUK VESEL- EDUARD ZANOAGA
CLOPOTEL din spectacolul "CRAIASA RACELII"- ALEX STAMA
ZANA BUNA din acelasi spectacol- ANDREEA BARTHA
TANTI PREZENTATOAREA- MIRELA RETEGAN
TRULI- RAZVAN MARINA
ZDRANGANEL- ALEX CHICHIRAU

Putini stiu ca cel care se ocupa de muzica spectacolelor GASTII ZURLI este CORNEL SORIAN fostul sot al MIRELEI RETEGAN si tatal MAIEI  fiica celor doi.

De remarcat prezenta unui alt ardelean in echipa MARIUS ASTILEAN adica fostul sot al actritei PAULA CHIRILA tatal CARLEI.

BUCATARASUL CEL VESEL EDUARD ZANOAGA este regizorul iar MIRELA RETEGAN se ocupa de scenariile si conceptul spectacolelor. Succesul GASTII ZURLI  s-a transformat intr-o veritabila facere care scoate bani frumosi.

Exista un magazin ZURLI unde parintii pot achzitiona papusi, rochite, mai nou mascute si carti  cele mai frumoase carti de copii.
MAI POTI CITI