Biografia Ramona Ileana Tufan patroana Nobilis sotia lui Mihai Tufan arestat pentru tentativa de omor

Wiki, Ramona Ileana, soția lui Mihai Tufan omul de afaceri prahovean care a incercat sa o omoare pe Daniela Huhulea, director în cadrul companiei Elsid, deținută de acesta.

Mihai Tufan, unul dintre bogații României, a fost reținut azi noapte de polițiști pentru că a înjunghiat-o pe Daniela Huhulea, director în cadrul companiei Elsid.

Conform biografiei, Ramona Ileana Tufan deține lanțul de magazine Nobilis, importator al brandurilor Poltrona Frau, Flamant, Eichholtz.

Într-un interviu acordat revistei Tango, Ramona Ileana Tufan declara că cel mai mult crede în familie și că este fericita mamă a doi băieți gemeni, Alexei și David  de care spunea ca ea si sotul sau erau extrem de mandri si ale caror replici ii iau prin surprindere de cele mai multe ori.

Putin stiu insa ca Ramona Ileana a fost femeia care i l-a "furat" pe Mihai Tifan vedetei Andreea Marin.
ramona ileana tufan biografie varsta inaltime

Mihai Tufan si Andreea Marin s-au cunoscut in 2003, iar presa vremii a relatat fugar despre intalnirile celor doi, dar si despre averea lui Tufan, care locuia intr-o vila la Breaza, detinea o proprietate la Periprava (Tulcea), cateva case in centrul Bucurestiului, o vila la Monte Carlo si cel putin trei masini, un Ferrari, un Grand Cherokee si un Mercedes ML.

Tot presa a relatat ca, inainte sa o cunoasca pe Andreea Marin, Tufan era alaturi de Ramona Ileana, prietena sa din liceu.

S-a scris ca, deranjata de faptul ca Tufan nu a rupt de tot relatia cu Ramona, Andreea a luat decizia despartirii de omul de afaceri, in primavara lui 2004.

Presa prahoveana a relatat despre povestea de dragoste dintre Tufan si sotia sa Ramona Ileana.

Blonda din Campina este femeia care i-a furat inima inca de pe bancile liceului. Si in jurul ei s-au tesut legende.

Multi o indica pe Ramona Ileana drept “creierul” din spatele multora dintre afacerile cuplului.

Ramona Ileana este este proprietarul Casei Nobilis, importatorul unei marci exclusiviste de mobilier de lux – Poltrona Frau.
MAI POTI CITI