BIOGRAFIA JAIME LORENTE aka DENVER din LA CASA DE PAPEL poveste de iubire cu MARIA PEDRAZA aka MARINA din serialul ELITE

La Casa de Papel wiki actori. Personajele din Casa de Papel biografie. Monetaria regala a Spaniei wiki.

Nu cred ca exista printre voi cineva  care sa nu fi vazut serialul MONEY HEIST aka LA CASA DE PAPEL.

Si daca chiar exista printre voi oameni care nu au vazut inca serialul de melodia "BELLA CIAU" sigur ati auzit.

I-am indragit pe toti  toate persoanjele ne sunt  dragi. Fiecare a empatizat cu unul dintre membrii gastii de hoti. De la TOKIO, BERLIN , MOSCOVA, STOCKHOLM, DENVER, PROFESORUL, RAQUEL, NAIROBI.

Ba chiar i-am simpatizat si pe ostatici  de la ARTURO, ARTURITO, comisarul TAMAYO sai vajnica  politista ALICIA care in cuda unei sarcini vizibile nu se da batuta si ce surproza ne-a oferit in finalul sezonului al patrulea.
JAIME LORENTE  Biografie actori Casa de Papel
Doamnele si domnite au fost seduse de zapacitul visator DENVER, DANIEL RAMOS. Firea sa tandra, rasul tampit  actiunile sale  l-au transformat pe DENVER intr-unul din cei mai haiosi membrii ai gastii.

Saptamana trecuta am vazut sezonul al patrulea pe care l-am asteptat atat de mult. Si care a avut un final  de ne-a zapacit.

Ce face DENVER aka actorul JAIME LORENTE  acum in plina pandemie mai ales ca SPANIA a fost una dintre celel mai lovite tari de periculosul virus.

JAIME e fericit intrucat cam de  aproape doi ani traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o colega de breasla actrita MARIA PEDRAZA.

Ce stim despre actorul JAIME LORENTE caruia personajul DENVER i-a adus celebritatea?

Pe numele din buletin JAIME LORENTE LOPEZ s-a nascut la 12 decembrie 1991 si a crescut intr-o localitate din sud estul SPANIEI-MURCILA.

JAIME LORENTE asa cum il stie publicul are o sora pe nume JULIA. Spaniolul a absolvit LA ESCUELA SUPERIOR E ARTE DRAMATICO/ THE SUPERIOR SCHOOL OF DRAMATIC ART OF MURCIA.

Activeaza in industie din 2016 si a avut norocul ca fiecare rol sa il duca aproape de faima pe care sigur nu si-ar fi inchipuit-o cel putin nu asa de devreme.

Sa aruncam o privire in CV-ul preofesional al simapaticului JAIME LORENZO.

FILMOGRAFIE
2019- A QUIEN TE LLEVARIAS A UNA ISLA DESIERTA- MARCUS
2018-BEDSPREAD-FRAN
2018- GUN CITY-LEON
2018-EVERYBODY KNOWS-LUIS
2016- HISTORICAS ROMANTICOS UN POCOS CABRONS-DAVID

TELEVIZIUNE
2020- EL CID-RODRIGO DIAZ De VIVAR/"EL CID"
2017-2020- LA CASA DE PAPEL/MONEY HEIST/-DANIEL /DENVER
2018-2020- serial ELITE-FERNANDO "NANO GARCIA DOMINGUEZ-actor invitat -14 episoade-VOICE din sezonul 3
2016- EL SECRETO DE PUENTE VIEJO-ELIAS MATO

JAIME LORENTE a primit NOMINALIZARI in 2018 la AWARDS OF SPANISH ACTORS UNIONS pentru rolul din MONEY HEIST/LA CASA DE PAPEL.

Si in 2018 tot la acelasi eveniment pentru rolul ELIAS MATO dni  EL SECRETO DE PUENTE VIEJO.

Si desigur PREMIUL cu intreaga echipa   MONEY HEIST ca si wow NOMINLAIZAREA la un PREMIU EMMY pentru cel mai bun serial drama.

Si inca o nominalizare la  PREMIUL TENIX pentru cea mai buna echipa cea din MONEY HEIST.

Actorul spaniol se vede nevoit sa   se obisnuiasca cu CELEBRITATEA. Persoanjul sau din "MONEY HEIST" este cunoscut si iubit in intreaga lume.

MARIA PEDRAZA Iubita lui Denver din Casa de Papel
Daca in serial  se iubeste cu MONICA  ostatica functionara a BANCII SPANIOLE care a trecut de partea gastii in realitate  JAIME traieste o poveste de dragoste cu o colega  actrita pe nume MARIA PEDRAZA.

Actorul este indragostiti de MARIA  desi au circulat la un moment dat zvonuri  care ii dadeau pe JAIME si MARIA despartiti.

Nimic mai neadevarat intrucat cei doi au fost vazuti plimbandu-se pe strazile din MADRID inainte de izbucnirea pandemiei.

 Cu MARIA PEDRAZA o tanara superba si talentata JAIME LORENTE a jucat in trei proiecte.

MARIA PEDRAZA a jucat alaturi de iubitul sau JAIME LORENTE in  primele doua sezoane al  serialului MONEY HEIST. MARIA PEDRAZA a interpretat-o pe ostatica ALISON PARKER.

Au jucat apoi amandoi in  serialul de succes ELITE unde MARIA are rol principal  personajul MARINA.

Si cel de-al treilea proiect este A OUIEN TE LLEVEARIAS A UNA ISLA DESIERTA.

MARIA PEDRAZA este o tanara talentata si despre povestea ei de viata intr-un alt articol pe site-ul vostru preferat VEDTEBLOG.COM.

JAIME LORENTE si MARIA PEDRAZA doi actori spanioli  ce au devenit emblema a actorilor din tanara generatie  a industriei cinematografice din SPANIA.

Cine spunea ca spaniolii  nu fac filme bune ci doar telenovele?

Un cuplu  de frumosi JAIME si MARIA care impartasesc  aceeasi pasiune pentru actorie.

Si ca un gest de simpatie pentru fanii lor JAIME LORENTE si MARIA PEDRAZA  le arata fanilor pe conturile de socializare poze cu ei.

Si privindu-i iti este clar ca se iubesc nespus. Ca intr-un basm. JAIME LORENTE si MARIA PEDRAZA un cuplu de indragostiti care fac deliciul spaniolilor si al publicului international.
MAI POTI CITI