Benesio BeautyCell colagen 5gr pareri forum. Rezumat prospect. Preturi.

Pe forumuri parerile despre plicurile de Benesio BeautyCell colagen 5gr sunt in principal pozitive si exprima multumirea si increderea celor care si-au exprimat opiniile in cadrul recenziilor online.

Pretul unei cutii de Benesio BeautyCell colagen 5gr 20 plicuri era la momentul analizei de aproximativ 79 lei in farmaciile Catena.

Conform prospectului, Benesio BeautyCell este un supliment alimentar pe baza de colagen hidrolizat imbogatit cu vitamina C, vitamina E, acid hialuronic si indulcitor.

Fiecare plic BeautyCell asigura un aport de 5000 mg colagen hidrolizat (sub forma de peptide), provenit din surse naturale, ceea ce asigura calitatea, absorbtia si biodisponibilitatea sa ridicata.
Benesio BeautyCell colagen 5gr pareri forumuri


Colagenul este o componenta esentiala a tesutului conjunctiv, responsabila de mentinerea fermitatii si elasticitatii pielii.

Trecerea timpului reduce capacitatea organismului de a produce colagen iar acest lucru afecteaza integritatea tesuturilor.

Complexul de colagen hidrolizat, sub forma de peptide este usor absorbit in organism si ofera o mare varietate de aminoacizi.

Colagenul sub forma de peptide se caracterizeaza printr-o rata de absorbtie ridicata si o biodisponibilitate crescuta la nivelul pielii si al tesutului conjunctiv.

Vitaminele C si E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Mod de administrare Benesio BeautyCell colagen 5gr: 1-2 plicuri pe zi. Se dizolva continutul unui plic intr-un pahar cu lichid si se consuma imediat.

Atentionari Benesio BeautyCell colagen 5gr: 

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
MAI POTI CITI