ULEIUL de RICIN pareri beneficii bun laxativ natural care ajuta si la cresterea parului

Uleiul de ricin are numeroase beneficii apreciate pozitiv pe forumurile de remedii naturiste fara efecte secundare. 

"Umilul" ulei de ricin stimulează creșterea părului și este folosit de sute de ani atât intern, cât şi extern, ca remediu natural pentru numeroase afecţiuni şi probleme de sănătate.

Uleiul de ricin are multiple efecte terapeutice si poate fi folosit cu succes in tratamentele de stimulare a cresterii parului, inclusiv a genelor si sprancenelor.

Uleiul de ricin vindecă negii. Pentru îndepărtarea negilor este nevoie ca porţiunea de piele afectată să fie masată cu ulei de ricin de două ori pe zi.

ulei de ricin pareri beneficii forum remedii naturiste


Mişcările trebuie să fie circulare, pentru ca uleiul să fie cât mai bine absorbit de piele. Acelaşi tratament poate fi aplicat şi în cazul aluniţelor.

Vitamina A din compoziţia ulei ului de ricin are efect calmant şi va reda aspectul sănătos al ochilor. Pe lângă efectele enumerate mai sus, uleiul de ricin poate fi folosit pentru hidratarea tenului uscat, vindecarea eczemelor.

Uleiul de ricin are puternice proprietăţi antiinflamatorii, ceea ce îl face benefic pentru durerile articulare, inflamarea nervilor şi durerile musculare.

Masajul în anotimpurile calde se face cu uleiul ca atare, iar în sezonul rece se poate încălzi uşor, ajutând astfel şi circulaţia periferică.

Ulei de ricin este un laxativ puternic, eficient în tratarea constipaţiei. Pentru a trata această problemă este indicat să luaţi câte o linguriţă cu ulei în fiecare dimineaţă.

Puteţi consuma uleiul de ricin cu suc de portocale, pentru un gust mai bun.

ATENTIE! Este indicat să nu ţineţi cura cu ulei de ricin mai mult de trei zile consecutive!

VERIFICA AICI PRETURILE LA ULEIUL DE RICIN

Reteta utilizare ulei de ricin pentru stimularea cresterii parului

Pentru a obtine rezultate bune in ceea ce priveste aspectul podoabei capilare, aplicati o cantitate mica de ulei de ricin la radacina parului si masati usor.

Este indicat ca aceasta procedura sa se faca seara, inainte de culcare, pentru ca uleiul sa actioneze in timpul noptii.

Dimineata, parul se spala bine.

Tratamentul pentru cresterea parului cu ulei de ricin poate fi facut de trei ori pe saptamana, pana cand se obtine rezultatul dorit..
MAI POTI CITI