Rezumat telenovela FRUMOASA și BESTIILE. Actiune totala de la primul la ultimul episod.

Conform rezumatului Frumoasa și bestiile, telenovela ne ofera pe parcursul celor 66 de episoade prim-planul poveștii tinerei Isabela León (Esmeralda Pimentel), o frumoasa si apriga tânără care decide să-și răzbune părinții uciși atunci când ea era un copil.

Isabela León se va confrunta cu Bestiile, cei care i-au omorât părinții și care fac parte din înalta societate si care își ascund crimele sub fațada unor afaceri sau activități legale.

Evident Bestiile ascund afaceri ilegale și secrete întunecate, pe care frumoasa Isabela León vrea să le scoată la iveală alaturi de prienteni ei Mike (Jorge Alberti) și Penélope (Cassandra Sánchez Navarro).

Isabela Leon este practicanta de arte marțiale mixte și știe să manevreze armele.

frumoasa si bestii rezumat telenovela cu esmeralda pimentel

După moartea părinților și răpirea celei mai bune prietene Maria. Isabela începe să caute o modalitate de a se pregăti să-i distrugă pe toți cei care i-au distrus viața, așa îl întâlnește pe Juan Pablo, fiul lui Armando Quintero, unul dintre principalii oameni implicat in moartea tatălui său Enrique

Cu ajutorul lui Penélope și Mike, Isabela începe să se antreneze și împreună cu ei încep să creeze un plan pentru a pune capăt Las Bestias.

Telenovela Frumoasa si bestiile incepe cu primul episod in care Enrique, tatal Isabelei Leon, finalizeaza cu succes operațiunea declansata pentru a descoperi afacerile lui Quintero. 

Juan Pablo află că Quintero și partenerii săi vor să-l elimine pe Enrique. Oamenii lui Quintero îl răpesc pe Enrique și îi ucid soția.

In ultimul episod al telenovelei Frumoasa și bestiile Isabela și Emanuel se confruntă față în față, situația scapă de sub control și viața ei este în pericol.

Juan Pablo ajunge la timp pentru a o salva pe Isabela, dar nu o poate opri pe Emilia să o rănească.

Pe actrita Esmeralda Pimentel ați mai văzut-o în serialele „Cum m-am îndrăgostit' și „Culorile iubirii".

În timpul filmărilor la „Frumoasa și bestiile', Esmeralda Pimentel s-a iubit cu Osvaldo Benavides, de care s-a despartit în toamna lui 2019, după aproape doi ani de relație.
MAI POTI CITI