Program ENEL, ENGIE si CEZ stare de urgenta. Orar casierii DISTRIGAZ din 16 martie 2020.

Programul casieriilor si a ghiseelor de relatii cu clientii DISTRIGAZ Sud, ENEL, ENGIE si CEZ in cazul situatiei de urgenta datorata pandemiei de coronavirus care va intra in vigoare din 16 martie 2020.

Vezi unde si cum platesti facturiile ENEL, CEZ si ENGIE din cauza orarului modificat din cauza epidemiei de coronavirus.

ENGIE Romania și Distrigaz Sud Rețele au luat decizia duminică 15 martie 2020 de a suspenda temporar, începând cu data de 16 martie 2020, programul din centrele de relații cu clienții din toate județele în care are operațiuni, în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 și în conformitate cu deciziile autorităților.

Zilele trecute, și companiile ENEL România și CEZ Vânzare și Distribuție Oltenia o decis sa suspende programul cu publicul. Vezi cum poate fi luată legătura cu aceste compani.

programul casieriilor engie, enel, distrigaz si cez din cauza coronavirusului


Prgram casierii si relatii cu clientii ENEL 

Enel Energie și Enel Energie Muntenia își vor suspenda temporar toate activitățile care presupun contactul direct al angajaților cu publicul în următoarea perioadă și își încurajează clienții să utilizeze canalele alternative de comunicare.

Începând cu 16 martie, programul tuturor magazinelor Enel din România va fi suspendată.

Clienții își pot activa contul digital MyEnel, pentru a primi și plăti facturile de energie electrică sau gaze naturale, sau pentru a-și înregistra indexul sau verifica balanța de plată.

Contul MyEnel poate fi activat cu ușurință fie online pe my.enel.ro, fie descărcând în mod gratuit aplicația pentru telefonul mobil de pe App Store sau Google Play.

De asemenea, încurajăm clienții să își activeze metodele alternative de primire a facturii, fie pe email, aici, fie prin SMS din contul MyEnel, urmând pașii menționați în platformă.

Pentru a trimite indexul pentru energia electrică consumată, clienții ENEL pot apela numărul de telefon gratuit - 0800.07.08.09 (în timpul perioadei de telecitire).

Pentru a trimite indexul pentru consumul de gaz, clienții pot suna la numărul gratuit 0800.07.07.01, tasta 1, în cazul în care distributiorul lor este Delgaz Grid sau Progaz P&D (între 22 și 26 ale fiecărei luni).

Program casierii si relatii cu clientii ENGIE Romania

ENGIE Romania ia decizia de a suspenda temporar, începând cu data de 16 martie, programul din centrele de relații cu clienții din toate județele în care are operațiuni.

Clienții au posibilitatea de a realiza diverse tipuri de operațiuni online, prin intermediul site-ului engie.ro și al aplicației engiemobile, disponibilă în Google Play si App Store.

Clienții ENGIE care au nevoie de asistență pot utiliza formularul de contact de pe site-ul engie.ro, https://www.engie.ro/contact/ sau pot utiliza serviciul național de call-center, apelând numărul 021.9366

Program casierii si relatii cu publicul DISTRIGAZ SUD

Distrigaz Sud Rețele suspendă temporar, începând cu data de 16 martie, progamul din centrele de relații cu clienții din toate județele în care are operațiuni.

Clienții Distrigaz Sud Rețele, persoane fizice, juridice sau mandatari ai acestora, au posibilitatea sa ne contacteze online, prin intermediul Portalului DGSR, pentru solicitari de racordare la sistemul de distributie gaze naturale si solicitari de puneri in functiune ale instalatiilor de utilizare gaze naturale prin simpla accesare a https://sax.distrigazsud-retele.ro/login.

Program casierii si relatii cu publicul CEZ

Incepand cu 12 martie 2020, ora 14:00, Centrele de Relatii cu Clientii CEZ Vanzare din judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea, precum si birourile din Timisoara, Iasi si Resita, și-au suspendat activitatea pana la data de 31 martie.

Furnizorul de energie electrica si gaze naturale CEZ Vanzare ia toate masurile pentru protejarea angajatilor si clientilor sai, dispunand suspendarea activitatii care implica aglomerari de spatii si contact direct.

Clientii CEZ Vanzare sunt incurajati sa mute dialogul cu furnizorul lor de energie electrica si gaze naturale in mediul online, prin folosirea aplicatiei My CEZ, apelarea Info Liniei CEZ, utilizarea chatului online, a formularului de inregistrare al sesizarilor sau accesarea website-urilor oficiale www.cezinfo.ro si www.cez.ro
MAI POTI CITI