Motivele DEMISIEI Ministrului VICTOR COSTACHE sunt 'misterioase'

Victor Costache, ministrul Sănătății, și-a dat demisia joi 26 martie 2020, după ce ieri seară a înaintat planul testării tuturor bucureștenilor pentru infectia cu coronavirus.

Deocamdată nu sunt cunoscute cu exactitate motivele pentru care ministrul sănătății Victor Costache demisionat, însă, potrivit surselor site-ului de stiri wwwdigi24.ro, lui Victor Costache i-a fost cerută demisia.

victor costache motive demisie

Demisia ministrului Sănătății Victor Costache (ceruta sau nu) vine în plină criză a epidemiei de coronavirus, în care au fost critici privind lipsa de materiale de protectie din spitale și testarea redusă în cazul COVID-19.

Se pare ca Victor Costache și Ludovic Orban au avut aseară o discuție aprinsă pe tema lipsei de echipamente din spitale, premierul fiind furios cu privire la anunțul privind testarea bucureștenilor.

De asemenea, favorit pentru a prelua funcția de ministru al sănătății este Nelu Tătaru, în prezent secretar de stat în minister.

Premierul Orban a precizat că Victor Costache și-a prezentat demisia din funcția de ministru al Sănătățîi, din motive personale și profesionale.
MAI POTI CITI