FILOSOFUL Mihai SORA infectat cu CORINAVIRUS. Anuntul a fost facut de SOTIA sa Luiza Sora

Soc in lumea academica. Imediat ce autoritățile au anunțat noul bilanț al cazurilor de infectare cu coronavirus la nivelul României, Luiza Șora, șotia filosofului Mihai Șora, a dat de înțeles că atât ea, cât și Mihai Șora, au fost testați pozitiv la CORONAVIRUS.

"Pozitivi, amândoi. Și doar Dumnezeu, în mare mila Sa", a anunțat soția filosofului Mihai Sora pe  pagina sa de Facebook.

Ironia sortii este ca in urmă cu aproape o lună, când pe rețelele de socializare circulau imagini cu rafturi goale ale magazinelor, filosoful Mihai Șora a postat un mesaj în care ironizat isteria provocată de coronavirus la acea vreme.

wiki biografie mihai sora infectat cu coronavirus

”Dragi prieteni, tocmai am revenit de la Cărturești. Rafturile–tot pline”, a fost mesajul lui Mihai Șora de la acel moment.

Conform biografiei oficiale Mihai Şora (nascut pe 7 noiembrie 1916, Ianova, Timiş, Austro-Ungaria) este un filosof şi eseist român. 

Din data de 24 octombrie 2012 Mihai Sora este membru de onoare al Academiei Române.

Prima soţie a lui Mihai Şora, scriitoarea Mariana Şora, a părăsit România la sfârşitul anilor '70 şi a decedat la München, în Germania, în anul 2011, la vârsta de 94 de ani.

Din această primă căsătorie, Mihai Şora are trei copii: Alexandra, Andrei şi Tom.

Mihai Şora s-a recăsătorit pe 19 iulie 2014, la vârsta de 98 de ani, cu scriitoarea Luiza Palanciuc-Şora.
MAI POTI CITI