VIRUSUL din China: SPANIA anunta epidemie de CORONAVIRUS in Tenerife, Madrid, Barcelona şi Villareal

Stiri noi despre epidemia de coronavirus din Spania si care sunt localitatile aflate in carantina.

Autorităţile medicale au anunţat miercuri 26 februarie 2020 că numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la nouă în Spania potrivit publicatiei spaniole La Vanguardia.

Până in acest moment, au fost confirmate 4 cazuri de infectie cu coronavirus în Tenerife, unul în Madrid, unul în Barcelona şi unul în Villareal (Castellón), potrivit La Vanguardia.

Primii doi pacienti infectaţi cu coronavirus din Spania, un turist german din Tenerife şi un cetăţean britanic în Mallorca, s-au vindecat, numărul actual fiind de şapte.

În Madrid, a fost confirmat pozitiv la infectia cu virusul COVID-19 un tânăr in varsta de 24 de ani care a călătorit în nordul Italiei.

care sunt locatitatile din spania cu infectii de coronavirus din china


Acesta pacient infectat cu coronavirus este internat în Spitalul Carlos III, unde se află o unitate specializată de carantină.

În Tenerife, sunt patru cazuri confirmate de infectie cu virusul din China. Un medic italian şi soţia sa şi un alt cuplu care îi însoţea, respectiv o italiancă care locuieşte în Barcelona.

De asemenea, 25 de persoane apropiate acestui pacient au fost plasate în carantină la domiciliu.

Femeia este internată de luni la Spitalul Clinic din Barcelona, după ce a călătorit în nordul Italiei.

Din punct de vedere clinic, se simte bine, dar prezintă simptome de gripă.

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatati, la nivel global numărul total de îmbolnăviri cu virusul COVID-19 a trecut de 81.000, 2.762 de morţi şi 30.098 de persoane care sau vindecat.

Marea majoritate a cazurilor confirmate de imbolnavire cu coronavirus sunt în China, dar cifrele privind raspandirea s-au micsorat în comparaţie cu zilele anterioare.
MAI POTI CITI