Sfaturi Scapa de MATREATA rapid cu 10 remedii naturiste eficiente si ieftine

Cele mai bune recomnadari de remedii naturiste care sa te ajute sa scapi rapid si cu un pret mic de problema matretii.

1) Lămâie şi usturoi impotriva matretii

Se amestecă 1 lingură de suc de lămâie cu 2 linguri de usturoi. Se aplică la nivelul scalpului. Lasă amestecul să acţioneze timp de 20 – 30 de minute şi apoi samponează.

2) Ulei esenţial din arbore de ceai contra matretii

Tea Tree, după cum mai este cunoscut uleiul esenţial de arbore de ceai, are numeroase beneficii în tratarea problemelor deramtologice, iar mătreaţa nu este o excepţie.

Poţi găsi uleiul esenţial din arbore de ceai în toate magazinele naturiste, iar preţul său este accesibil.

recomandari remedii naturiste impotriva matretii care au efect

Amestecă 2 linguriţe de ulei esenţial de arbore de ceai cu 300 ml de apă caldă. Înmoaie puţină vată în soluţia obţinută şi aplică pe zonele de piele afectate de mătreaţă. Lasă să acţioneze câteva ore, apoi spală-ţi părul cu şampon.

3) Oţetul de mere remediu bun care combate matreata

Ajută la vindecarea scalpului de mâncărime şi mătreaţă. Poţi masa oţetul de mere pe scalp 5–7 minute.

Oţetul de cidru de mere te va ajuta să scapi de celulele moarte ale pielii. Ele înfundă foliculii de păr. Spală-te normal după.

4) Bicarbonat de sodiu impotriva matretii rebele

Bicarbonatul se găseşte în aproape toate bucătăriile şi este un remediu rapid şi ieftin care te poate ajuta să scapi de mătreaţă. În loc de şamponare, masează-ţi scalpul umed cu bicarbonat de sodiu, lasă-l să acţioneze un minut apoi clăteşte-ţi părul cu apă caldă.

5) Iaurtul şi piperul negru reduce intensitatea manifestariilor matretii

Amestecă 2 linguriţe de praf de piper negru într-o ceaşcă de iaurt. Freacă amestecul pe scalp, lasă-l să acţioneze o oră şi spală-te normal.

6) Ulei de cocos inamicul matretii

Bogat în carbohidraţi, în vitmine, minerale şi în antioxidanţi, uleiul de cocos este folosit de secole pentru beneficiile sale atât pentru uz extern, cât şi pentru uz intern.

Proprietăţile sale antifungice îl fac un remediu excelent pentru mătreaţă. Încălzeşte puţin uleiul de cocos, aplică-l pe scalp şi masează uşor. Lasă să acţioneze o oră, apoi spală-te cu şampon.
MAI POTI CITI