ROXEN biografie reprezentata Romaniei la Eurovision 2020 pe numele adevarat Larisa Roxana

Cantareata Roxen (varsta 20 de ani) isi va trece in biografie faptul ca va merge la Eurovision, dupa cum a anunțat marți TVR, care a folosit în 2020 o nouă metodă de selecție.

Astfel, în prima fază a fost selectată vocea care să reprezinte România, urmând ca apoi să fie selectată și piesa reprezentativă, una compusă special pentru artist.

Potrivit wiki-ului biografic, Roxen (Larisa Roxana) vine din Cluj şi are varsta de 20 de ani. 

Roxen s-a făcut remarcată în industria muzicală datorită colaborării cu producătorul Sickotoy pentru piesa „You Don’t Love Me“ (2019), care a ajuns rapid în topurile din ţară, dar şi la radiourile din străinătate, în ţări precum Franţa, Rusia şi Spania. Clipul piesei „You Don’t Love Me“ a strâns peste 2 milioane de vizualizări.

roxen wiki cantareata varsta iubit instagram

Single-ul de debut alui Roxen, „Ce-ţi cântă dragostea“, lansat tot anul trecut, a ajuns pe locul 32 în topurile muzicale.

Roxen, originară de Cluj-Napoca, a început să cânte de la şapte ani şi de-a lungul timpului a participat la mai multe concursuri de profil.

Acum, Roxen este asemănată cu artiste precum Dua Lipa şi Billie Eilish.

(Roxen n.r) este un artist cu un potenţial uriaş, are un timbru vocal deosebit, o voce foarte puternică, transmite o emoţie deosebită şi cred că are toate şansele să reuşească în industrie“, a declarat Dariu Taran, manager A&R.

Roxen și INNA au apărut împreună pe covorul roșu de la The Artist Awards 2019.
MAI POTI CITI