REZUMAT Sacrificii în numele iubirii SERIAL italian nou la Prima TV

Conform rezumatului Sacrificii în numele iubirii, acțiunea serialului de epoca are loc în Italia anului 1913. 

Serialul Sacrificii în numele iubirii a fost difuzat în țara de origine între 2017-2018 si are 2 sezoane și 16 episoade în total.

Revenind la rezumat, Corrado Corradi (interpretat de Giorgio Lupano), fiul bogatului Leopoldo Corradi, conduce sute de muncitori în carierele de marmură din Carrara, deținute de familia sa.

Corrado Corradi nu ține cont de drepturile acestora și îi nedreptățește. Corrado este căsătorit cu Silvia (interpretata de actrita Francesca Valtorta), o femeie frumoasă și emancipată și încrezătoare în bunele intenții ale soțului ei.

rezumat episoade Sacrificii în numele iubirii serial italian de epoca


Când îl cunoaște însă pe Brando Prizzi (Francesco Arca), un muncitor care luptă pentru drepturile colegilor săi, de care se îndrăgostește, viața Silviei se schimbă pe neașteptate.

Brando Prizzi și Silvia Corradi provin din diferite lumi, dar sentimentele care îi leagă sunt mai presus de orice.

În paralel, pe parcursul episoadelor din Sacrifiici in numele iubiir, se va derula o poveste de dragoste pură a doi tineri timizi, Tommaso Fabiani (Rocco Giusti), îndrumătorul micuțului Simone Corradi, fiul Silviei și al lui Corrado, și Maddalena Prizzi (Desirèe Noferini), servitoare în casa familiei Corradi și sora lui Brando.

Filmările serialului Sacrificii în numele iubirii au avut loc în Torino și în  regiunea Massa-Carrara

Distribuția serialului italian Sacrificii în numele iubirii ii aduce la un loc pe actorii: 

Francesco Arta (Pasiune toscană', Comisarul Rex),
Francesca Valtorta (Brigada antimafia'),
Giorgio Lupano (Paradisul femeilor'),
Rocco Giusti
Desirèe Noferini.

Asadar, din 24 februarie, nu ratati la Prima TV premiera nouui serial italian de epocă, Sacrificii în numele iubirii' (Sacrificio d’amore').
MAI POTI CITI